2500 TL'ye kadar PC için gamepad önerisi

Bütçe
2500
Fantech Shooter III Oyun Kolu shooter 3'ün X i çıkmış bana normal shooter 3'ten daha kötü geldi gördün mü?
Hall effect kablosuz xbox kolu yapma çabası aslında. Konsol için mantıklı bir seçenek ama PC için düz shooter 3 veya illa 2200 verilecekse 100 daha koyuğ atk battle axe pro almak daha mantıklı bir seçenek.

Tmr stickleri var EOS Pro 2'nin ben olsam düşünmeden onu alırdım.

Wraith'in güvenilmeyecek bir yanı yok ki hocam.

Kanka benim şu an 2300 TL bütçem var ne almalıyım Wraith'den daha önce sipariş etmişliğim var normalde ATK Battle Axe Pro alacaktım fakat EOS Pro falan gelince onlara baktım fakat seçemedim ne alabilirim biraz daha bütçeyi artırarak EOS Pro 2S yi de almayı düşündüm 3 4 sene rahat kullanacağım birşey olmasını istiyorum ayrıca ilk defa kullanacağım sence ne almalıyım

Kanka benim şu an 2300 TL bütçem var ne almalıyım Wraith'den daha önce sipariş etmişliğim var normalde ATK Battle Axe Pro alacaktım fakat EOS Pro falan gelince onlara baktım fakat seçemedim ne alabilirim biraz daha bütçeyi artırarak EOS Pro 2S yi de almayı düşündüm 3 4 sene rahat kullanacağım bir şey olmasını istiyorum ayrıca ilk defa kullanacağım sence ne almalıyım.

EOS Pro yerine Battle Axe daha iyi olur.

Pro 2S in tmr olması bayağı iyiymiş @Katipke daha iyi anlar.
EOS Pro 2S de alabilirim sence ATK Battle Axe Pro mu yoksa EOS Pro 2S mi şu an ATK Battle Axe Pro stokta yok.
2s TMR olsa da yanlış değilsem game tech talk videosunda 2s'te kullanılan TMR'ların kalibrasyonunun düzgün olmadığını yani hareket eğrisinin tam olarak düzgün olmadığını söylemişti. Bence stabil olmayan bir tmr yerine stabil çalışan bir hall effect daha mantıklı. Atk battle axe pro alırdım ben. Yine de fantech güncelleme getirerek kolu daha iyi bir hale de getirebilir. Bunu da unutmamak lazım.

Kanka benim şu an 2300 TL bütçem var ne almalıyım Wraith'den daha önce sipariş etmişliğim var normalde ATK Battle Axe Pro alacaktım fakat EOS Pro falan gelince onlara baktım fakat seçemedim ne alabilirim biraz daha bütçeyi artırarak EOS Pro 2S yi de almayı düşündüm 3 4 sene rahat kullanacağım bir şey olmasını istiyorum ayrıca ilk defa kullanacağım sence ne almalıyım.

Bence EOS Pro 2S sizin için makul.

Ama daha bir yorum yok 2S hakkında garanti olsun derseniz ATK alın geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı