2500 TL'ye klavye, fare ve mouse pad önerisi

Kulaklığı önceden biliyorum çok da iyi değil diye okudum hep yorumlarda ve usb yaninda kulaklık ve mikrofon girişleriyle geliyor, bu bana baya bi sorun çıkarır.
Yorumlarda mousea orjinal değil diye baya yorum buldum.

Kulaklığı önceden biliyorum çok da iyi değil diye okudum hep yorumlarda ve usb yaninda kulaklık ve mikrofon girişleriyle geliyor, bu bana baya bi sorun çıkarır.
Yorumlarda mousea orjinal değil diye baya yorum buldum.
Ben genel olarak yorumlara göre yaptım bir de istediğin fiyata uydurmaya çalıştım ama sanırım senin söylediğin fiyattan neredeyse 1 1.5 bin lira daha ucuza denk geliyor sende yaptığın araştırmalara göre beğenmediklerini daha iyileriyle değiştirebilirsin. Ancak mouse yi bir arkadaşım kullanıyor ve memnun aynı şekilde başka bir arkadaşım da geçen gün siparişini verdi alıyor. Eğer satıcıya güvenmiyorsan başka bir yerden aynı mousenin siparişini verebilirsin. Mouse ped e gelince onu da ben yeni sipariş ettim hatta bugün geldi ve fiyat performans olarak beğendim amazonda biraz araştırırsan aynı mouse ped in desenlisini de bulabilirsin ancak onun fiyatları 350 400 lira arasında değişiyor diye biliyorum.

Çok kötü.

2500TL-3000TL bütçe ile hepsi "Gaming" olacak şekilde kulaklık, mouse, klavye, mouse pad önerebilir misiniz?
Klavye yellow switch tercih edin 1000 TL:

Mouse Furylevel Z1

Kulaklık https://www.hepsiburada.com/havit-g...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.6 Kulaklık değişebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı