2500 TL'ye klavye önerisi

Fun 60 Pro'dan daha iyi olma sebebi ne hocam G75 Pro'nun meraktan soruyorum. Ben fun 60 Max almayı düşünüyorum da hem %60 alıştığım için hem de siyah renk seçeneği olduğu için TR de.

Fun 60 Pro'dan daha iyi olma sebebi ne hocam G75 Pro'nun meraktan soruyorum. Ben fun 60 Max almayı düşünüyorum da hem %60 alıştığım için hem de siyah renk seçeneği olduğu için TR de.

Bu fiyat bandindaki manyetik klavyeler malzeme kalitesi ve yazma hissiyati olarak geride hocam. Alinir ama fun 60 guzel klavyedir.

Bu fiyat bandindaki manyetik klavyeler malzeme kalitesi ve yazma hissiyati olarak geride hocam. Alinir ama fun 60 guzel klavyedir.
G75 pro'nun fun 60 max'tan farkı malzeme mi yani?

Hayır, arkadaşın demek istediği manyetik olduğu için hem yazım hissiyatı daha kötü, hem de malzemeden kısılmış oluyor bu fiyatlarda. En büyük fark manyetik olması tabii ki.

Hee anladim hocam teşekkürler. Ben CS2 icin alacagimdan dolayi fun 60 daha mantikli olacaktir. Rapid trigger sağ olsun.

(Düzenleme) - ek olarak Logitech'e ait bir klavye daha buldum bunu da ekleyem tecrübesi olan birisi varsa yorumunu bekliyorum.

Hocam ben de aynı Klavyeler arasında kalmıştım. Bu fiyat aralığında bulunabilen marka klavyeler sanırım bunlar.
Razer Green Switch olduğu için çok ses çıkaracağını düşündüğüm için almaktan vazgeçtim.
HyperX çok beğendim ancak Türkçe tuş takımı olmadığı için son tercih olarak Logitech'i bugün sipariş ettim.

ISO layout aradığım için bulduğum 2 klavye var birisi fiyat olarak biraz yüksek;

Rampage yor Pro RGB TKL red switch Kablolu/Kablosuz mekanik oyuncu klavyesi​

Keychron K8 Max qmk RGB %80 TKL red switch Kablolu/Kablosuz mekanik oyuncu klavyesi​

Sizce bunlardan birisi alınır mı? Eğer başka ISO layout olarak tavsiyeniz varsa önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…