2500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2500

rheingard17

Yoctopat
Daha fazla  
Oyun ve yazılım için kullanılacak bir klavye arıyorum arkadaşlar. Numpad olmasına gerek yok. Maksimum 2.5k bütçem var. Öncelikli tercihim siyah renkli klavyeler. Fazla ses çıkarmaması ve oyun oynarken gecikme yaşatmamasını istiyorum. 3-4 model buldum araştırmalarıma göre. Onları da aşağıya ekliyorum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum mutlaka. Pek bilgili değilim bu konuda.

F75 daha düşük versiyon olabilir emin değilim. F87 Pro kullanıyorum. Yazılımı da fena değil fakat macro kullanmak istiyordum macro tarafını beğenmedim. Işıklandırma vs iyi. Basım hissi epey beğendim, mekanik klavyedeki tuşlara göre çok daha iyi bir basımı var. Tuşa bastığınızda direkt pürüzsüz bir şekilde sonuca ulaşabiliyorsunuz, diğer tuşlarda sanki arada bir şey varmış gibi bir delay var. Clicky switch aldım onları taktıktan sonra beğenmedim. Gelen switchler çok daha iyi bir switche sahip.

Bütçeyi biraz daha artırsam bu model nasıl olur, değer mi aradaki farka?

Boyut farkı var en büyük fark olarak, bir de yalıtım farkı vardır. Bana göre değmez. O bütçelerde şuna da bakabilirsin, kablosu yok sadece. VGN X68 BACK İN THE GAME 0029 OUTLET

F75 daha düşük versiyon olabilir emin değilim. F87 Pro kullanıyorum. Yazılımı da fena değil fakat macro kullanmak istiyordum macro tarafını beğenmedim. Işıklandırma vs iyi. Basım hissi epey beğendim, mekanik klavyedeki tuşlara göre çok daha iyi bir basımı var. Tuşa bastığınızda direkt pürüzsüz bir şekilde sonuca ulaşabiliyorsunuz, diğer tuşlarda sanki arada bir şey varmış gibi bir delay var. Clicky switch aldım onları taktıktan sonra beğenmedim. Gelen switchler çok daha iyi bir switche sahip.
Anladım hocam. Switch değiştirmek falan nedir nasıl olur hiç bilmiyorum, klavyeyi alıp direkt kullanacağım bir şey yapmadan. F87 Pro veya F87 alacağım beğendiğim renge göre. Çok sağ ol

Malzeme kalitesi ve switch iyi.
Peki aradaki farka değer mi sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı