rheingard17
Yoctopat
Daha fazla
Oyun ve yazılım için kullanılacak bir klavye arıyorum arkadaşlar. Numpad olmasına gerek yok. Maksimum 2.5k bütçem var. Öncelikli tercihim siyah renkli klavyeler. Fazla ses çıkarmaması ve oyun oynarken gecikme yaşatmamasını istiyorum. 3-4 model buldum araştırmalarıma göre. Onları da aşağıya ekliyorum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum mutlaka. Pek bilgili değilim bu konuda.
www.trendyol.com
www.n11.com
www.trendyol.com
Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları
Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Meyer Gaming VGN V87 RGB Gaming Kablosuz Mekanik Klavye Gasket (2.4GHz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu USB-C) - Fiyatı, Yorumları
Meyer Gaming VGN V87 RGB Gaming Kablosuz Mekanik Klavye Gasket (2.4GHz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu USB-C) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.