ibrahim_cnx
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, SteelSeries Sensei Ten farem bozulduğu için yeni bir mouse almak zorundayım. Bütçem 1500 TL gibi fakat bunu kesinlikle almalısın dediğiniz model çıkarsa 2000-2500 seviyelerine kadar çıkmayı düşünebilirim. Elleri büyük olan biriyim bu yüzden Sensei Ten modelini tercih ediyordum. Tutuş olarak ise tam hakim olmamakla birlikte sanırım palm denen en sade tutuşu yapıyorum. R1, scrox gibi bir sürü marka duydum araştırdım fakat bir türlü karar veremedim. Tutuşa ve el boyutuna göre en uygun öneriyi yapabilir misiniz? Ağırlıklı olarak CS oynuyorum.
Aynı zamanda bir klavye almayı düşünüyorum 1500-2500 TL arasında kesinlikle önerdiğiniz bir model var ise önermekten çekinmeyin, şu ana kadar favorim G75 Pro.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
İyzico + Parolapara kampanyası ile uyguna almış oluyorsunuz.
539, 80 TL İyzico kampanyası.
400 TL Cashback Parolapara.
Toplam = 4.460 TL
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Çok teşekkürler hocam klavyeyi alacağım muhtemelen beyaz modelini. Mousede ise kararsızım hala daha.AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr tavsiyem bu ikili olur bütçeyi biraz daha düşük tutmak istiyorsan VXE R1 Pro mouse öneririm.Scyrox V8 8K HZ Pixart 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Oyuncu Optik Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Scyrox V8 8K HZ Pixart 3950 Sensör Kablosuz Simetrik Oyuncu Optik Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Teşekkürler hocam, mouse boyut olarak sorun çıkarır mı bilgin var mı acaba? Ellerim biraz büyük. Ayrıca dediğiniz kampanyaların ikisi de devam ediyor mu?
Çok teşekkürler hocam klavyeyi alacağım muhtemelen beyaz modelini. Farede ise kararsızım hala daha.
Teşekkürler hocam, mouse boyut olarak sorun çıkarır mı bilgin var mı acaba? Ellerim biraz büyük. Ayrıca dediğiniz kampanyaların ikisi de devam ediyor mu?
Çok teşekkürler hocam klavyeyi alacağım muhtemelen beyaz modelini. Farede ise kararsızım hala daha.
V6 ve V8 in tam farkları ne acaba hocam ?Alacaksan Max modelini al klavyenin.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada elinde büyükse bu modelden alman daha iyi olur.
V6 Palm tutuş büyük el, V8 Claw tutuşV6 ve V8 in tam farkları ne acaba hocam ?
V6 ve v8'in tam farkları ne acaba hocam?
V6 ve v8'in tam farkları ne acaba hocam?