2500 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
2500
Hocam selamlar ayni butcede kulaklık bakiyorum da hangi cihazi aldiniz ve memnun musunuz, tavsiye ediyor musunuz?

hayırlı olsun bende cloud 3 var nova 5 geçmeyi düşünüyorum nasıl yaparım bilmiyorum
Bende başta cloud 3 wireless alacaktım. Sorunlarından dolayı çok kararsız kaldım hatta alıp iptal ettim siparişi. Aradaki farkı öderim bir sefer alacağım kafam rahat olsun dedim iyi ki demişim. Piyasa fiyatından ucuza denk getirebilirseniz çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim.

Bende başta cloud 3 wireless alacaktım. Sorunlarından dolayı çok kararsız kaldım hatta alıp iptal ettim siparişi. Aradaki farkı öderim bir sefer alacağım kafam rahat olsun dedim iyi ki demişim. Piyasa fiyatından ucuza denk getirebilirseniz çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim.
Cloud 3 e göre bassları nasıl ses kalitesi vs iyimi

Cloud 3 e göre bassları nasıl ses kalitesi vs iyimi
Cloud 3 elime ulaşmadan iptal ettiğim için bir yorum yapamam ama genel Cloud serisinde basslara az diyorlardı. Bu kulaklığın bassından oldukça memnunum ki redditte bir sürü ekolayzır ayarı var kullanıcıların yaptığı. İçlerinden deneye deneye kendi kulağınıza hoş geleni seçebiliyorsunuz. Default modunda ses iyi değil ama dediğim gibi ayar yapınca baya iyi oluyor dinlerken zevk veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı