H9 şu an stoklarda kalmamış maalesef olan yerlerde de absürt fiyatlar performans olarak aynılar sadece H6 da RGB var H9 da yok ve tasarım farkı var biraz H6 biraz daha premium hissetiren bir ürün stokta da da o var zaten onu öneririm.
Bende başta cloud 3 wireless alacaktım. Sorunlarından dolayı çok kararsız kaldım hatta alıp iptal ettim siparişi. Aradaki farkı öderim bir sefer alacağım kafam rahat olsun dedim iyi ki demişim. Piyasa fiyatından ucuza denk getirebilirseniz çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim.
Bende başta cloud 3 wireless alacaktım. Sorunlarından dolayı çok kararsız kaldım hatta alıp iptal ettim siparişi. Aradaki farkı öderim bir sefer alacağım kafam rahat olsun dedim iyi ki demişim. Piyasa fiyatından ucuza denk getirebilirseniz çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim.
Cloud 3 elime ulaşmadan iptal ettiğim için bir yorum yapamam ama genel Cloud serisinde basslara az diyorlardı. Bu kulaklığın bassından oldukça memnunum ki redditte bir sürü ekolayzır ayarı var kullanıcıların yaptığı. İçlerinden deneye deneye kendi kulağınıza hoş geleni seçebiliyorsunuz. Default modunda ses iyi değil ama dediğim gibi ayar yapınca baya iyi oluyor dinlerken zevk veriyor.