2500 TL'ye Laptop Tavsiyesi

Sunu almaya karar kıldım bu fıyata yada daha aşağı bir fiyata baska tavsıye varsa alabılırım dostum teşekkürler.
Office programları,Flim izleme ve birde pubg lite, cs go gibi oyun oynanıcak okadar yüksek grafikli oyunlar oynanmıcak dediğim şekilde kullanılacak. 8. nesil işlemci, 16gb ram ve 256 yada 240 gb ssd olması tercihim. TN ya da IPS panel olaması pek önemli değil onu kriter olarak düşünmekten vazgeçtim. mx230 nasıl bi kart gtx serisindeki karsılıgı neye denk gelir tam bilmiyorum ama incelediğim kadarıyla yeterli olacak gibi duruyor.
O fiyatın bir iki tık üstüne 1050'li laptop bulunabiliniyor. MX 230 GT 1030'dan biraz daha aşağıda bi kart.
Asus Tuf Gamıng Fx504gd-e4219 İ5-8300h 8gb 1tb Hdd Gtx1050 4g Dos - n11.com 4.900 TL
Onun dışında gösterdiğiniz laptop dediğiniz işleri yapmak için fazlası ile yeterli.

O fiyatın bir iki tık üstüne 1050'li laptop bulunabiliniyor. MX 230 GT 1030'dan biraz daha aşağıda bi kart.
Asus Tuf Gamıng Fx504gd-e4219 İ5-8300h 8gb 1tb Hdd Gtx1050 4g Dos - n11.com 4.900 TL
Onun dışında gösterdiğiniz laptop dediğiniz işleri yapmak için fazlası ile yeterli.
Teşekkürler dostum L340 ta karar kıldım sipariş verdim :) hem ssd+hdd hem ram farkı daha avantajlı geldi zaten oyun amaclı almadıgım ıcın uygun diye düsündüm. Teşekkür ederim tekrardan.

Teşekkürler dostum L340 ta karar kıldım sipariş verdim :) hem ssd+hdd hem ram farkı daha avantajlı geldi zaten oyun amaclı almadıgım ıcın uygun diye düsündüm. Teşekkür ederim tekrardan.
Hayırlı olsun o halde güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı