2500 TL'ye mavi switch klavye tavsiyesi

Bütçe
2000-2500

KneeDown

Decapat
Daha fazla  
Klavye seçimi konusunda yardım almak istiyorum. Özellikle oyun ve uzun süreli kullanım odaklı bir seçim yapmayı planlıyorum. Tercihlerim ve kriterlerim şu şekilde:
-Switch türü: Mavi (blue)
-Tuş düzeni: F1, F2, F3 ve diğer fonksiyon tuşlarının ayrı olması.
-Dayanıklılık: Uzun ömürlü, sağlam yapı ve sık kullanımda performans kaybı yaşatmayan klavye.
-Bütçe: Yaklaşık 2.500 TL civarı (çok yukarı veya aşağı olmasın)
-Marka: Bilindik olması şart değil, kalite ve dayanıklılık öncelikli.
-Renk: Siyah.
Bu kriterlere uygun veya yakın bir klavye önerisi veya yönlendirme rica ediyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Neden mavi switch istiyorsunuz hocam? Oyun oynayanlara vs. çok hitap eden bir tür değil onun yerine Graywood gibi switchler daha tercih edilesi.

Örneğin:

Emin olun uzun kullanımda hoşunuza gitmeyecektir bizzat kullandığım için diyorum bir süre sonra o sesler insanı delirtiyor ve çözümü de yok boşa para gitmiş oluyor.

Attığım klavyeye göz atın derim sesi vs. çok tok ve mavi kadar olmasa da belli bir ses tonajı var kafa da ütülemez.

Emin olun uzun kullanımda hoşunuza gitmeyecektir bizzat kullandığım için diyorum bir süre sonra o sesler insanı delirtiyor ve çözümü de yok boşa para gitmiş oluyor.

Attığım klavyeye göz atın derim sesi vs. çok tok ve mavi kadar olmasa da belli bir ses tonajı var kafa da ütülemez.

Anladım, peki bunun tam siyah renkli versiyonu var mıdır acaba?

Tam siyah olmasa da buna da bakabilirsin.

Alınabilecekler listesine not ettim teşekküreler öneri için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı