2500 TL'ye Monitör Dahil Ryzen APU Sistem Toplama

xXenom

Kilopat
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
1.727
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar herkese.

Monitör de dahil 2500 TL civarı ekran kartsız bir sistem toplamak istiyorum sizce mantıklı mı?AMD'nin yeni nesil APU işlemcilerinden kullanarak. Şimdilik CS:GO, LoL, CoD gibi oyunları oynarım diyorum. Hatta düşük ayarlarda PUBG açabilirse efsane olur.

Üst düzey oyunlar ve daha yüksek FPS'ler için ekran kartı takviyesini daha sonradan yapmak bana mantıklı geliyor. Önümüzdeki 4-5 ay içinde Nvidia'nın yeni ekran kartları çıkınca uygun bir şey ilave ederim diyorum. Dediğim gibi bir sistem toplayabilir misiniz lütfen? Sizce böyle yapmak mantıklı mı fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG'de falan pek bir performans beklememek lazım ama diğer oyunlar için yeterli olur. Mobilde olduğum için sistem tavsiyesi kısmını diğer arkadaşlara bırakıyorum.
 
Bütçeyi biraz aşıyor ama.

1528028111075.png
 
PCH-ALPHA-AAA/R5 2400G/AMD Vega 11 Grafik Kartı/8GB DDR4/1TB Disk Gaming Bilgisayar | ITOPYA Bu sistem işinizi görecektir yalnızca anakartı B350M~A ram'i de 2*4 gb 3000 mhz olanı seçmenizi öneririm.

Bu videodaki fps'lere yakın fps alırsınız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Teşekkürler😊
Kasayı biraz daha ekonomik bir şeyle değiştirsem olur bu iş. Çok teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı