Selam arkadaşlar, kendimce bir sistem topladım ancak monitörde çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özellikleri:
Gigabyte B450 GAMING X
R3 3100
MSI GTX 1650 Gaming X
High Power 600W 80+Bronze
Corsair 2×8 GB 3200 MHz CL16 RAM
Samsung 860 EVO M.2 SATA 500GB SSD
Seagate Barracuda 1TB HDD.
Aslında almak istediğim monitör Samsung G5 2K 144Hz Curved monitör ancak sistem biraz pasif kalıyor gibi yanında. Alsam oyunlarda (CS:GO, FIFA21, GTA V) FPS çok düşer mi, yoksa sisteme daha uygun başka bir monitör mü almalıyım? Bu arada ileride SSD, işlemci ve ekran kartını yükseltmeyi planlıyorum. O yüzden en başından böyle özellikleri iyi bir monitör almayı düşünmüştüm. Sizce ne yapmalıyım? Fikirleriniz için teşekkürler şimdiden
Bütçe: En fazla 2500 TL.
İstediğim özellikler: Curved olması, en az 144 Hz olması, 27 inç olması.
ViewSonic 27" VX2758-PC-MH 1ms 144hz HDMI,VGA FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI 27" Optix MAG271CVAPI 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Samsung LC27FG73FQMXUF 27" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bunlara bakarsın kanka daha farklı model bulan arkadaşlar da yapıştırsın 3 5 bir şey.
Kanka yanlış anlamada o ekran kartı 2k kaldırmaz. Sana 1080p monitör lazım. Kavisin öyle ahım şahım bir olayı yok tabii ama zevkler ve renkler. Ekstra durum şu: Stok yok mağazalar da istesem de seçenek bulamıyorum çok fazla. LG 23.8'' 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA Bide bu var 24" Valla tamamen sana kalmış. Çok fps meraklısı bir adam değilsen bence ıps panel git.
Kanka yanlış anlamada o ekran kartı 2k kaldırmaz. Sana 1080p monitör lazım. Kavisin öyle ahım şahım bir olayı yok tabii ama zevkler ve renkler. Ekstra durum şu: Stok yok mağazalar da istesem de seçenek bulamıyorum çok fazla. LG 23.8'' 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHD