İkiside alınmaz.MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
MSI Vigor WR01 Wrist Rest Bilek Destegi| ITOPYA.COM
MSI Vigor WR01 Wrist Rest Bilek Destegi en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR WR01 WRIST REST ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
İkisi de şu an indirimde. Sizce bu fiyatlara alınır mı? 2500'e geliyor Total'de. Bilek desteğini de alıyorsun. 2500'e daha iyi bir deneyim alabileceğim. Orta ses verecek. Clikte Blue kadar değil ama premium hissiyat veren klavye var mı? Deneyimli ve tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
İkisi de alınmaz.
Akko 3098 Neon Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kardeşim sakin ol maç geldi diye yazamadım. Msı tarzı markalar zaten akko tarzı markaların switchlerini hafif değiştirip veya aynı yere ürettirip kullanıyorlar. Akko'nun 1500TL klavyesinde bulunan switchler sırf MSI diye 2500TL'ye insanlara satılıyor.Hocam tanınmadık marka TR de satışı neredeyse yok koskoca MSI'ın premium modeli niye tercih etmeyelim veya neden senın kini tercih edelim yorumun nedir direk link atıp cıkıyorsun artı olarak MSI klavyesinde hiçbir sitede hiçbir şekilde olumsuz yorum yok hepsinde neredeyse 10 puan üzerinden 8.5 ve üstü puan skalası var - olarak da bilekliğin olmamasından rahatsız insanlar bunu da kapatacaktım bu şekilde.
Ayrıca akko tanınmadık bir marka değil. Tam tersi dünya geneli tanınan bir marka senin tanımaman bu adamların klavye sektöründe iyi bir noktada olmadıkları anlamına gelmez.Hocam tanınmadık marka TR de satışı neredeyse yok koskoca MSI'ın premium modeli niye tercih etmeyelim veya neden senın kini tercih edelim yorumun nedir direk link atıp cıkıyorsun artı olarak MSI klavyesinde hiçbir sitede hiçbir şekilde olumsuz yorum yok hepsinde neredeyse 10 puan üzerinden 8.5 ve üstü puan skalası var - olarak da bilekliğin olmamasından rahatsız insanlar bunu da kapatacaktım bu şekilde.
Kardeşim sakin ol maç geldi diye yazamadım. MSI tarzı markalar zaten Akko tarzı markaların Switch'lerini hafif değiştirip veya aynı yere ürettirip kullanıyorlar. Akko'nun 1500TL klavyesinde bulunan Switch'ler sırf MSI diye 2500TL'ye insanlara satılıyor.
Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) 5 Pimli Çalışırken Değiştirilebilir Kompakt Klavye, PBT Çift Atış Cherry Keycaps, ISO-DE Düzeni Programlanabilir Makrolar( Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Ak
En ucuz Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) 5 Pimli Çalışırken Değiştirilebilir Kompakt Klavye, PBT Çift Atış Cherry Keycaps, ISO-DE Düzeni Programlanabilir Makrolar( fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun...www.akakce.com
Buna çıkarsan bunu al hem kablosuz hem hotswap meselkardeşim sakin ol maç geldi diye yazamadım. MSI tarzı markalar zaten Akko tarzı markaların Switch'lerini hafif değiştirip veya aynı yere ürettirip kullanıyorlar. Akko'nun 1500TL klavyesinde bulunan Switch'ler sırf MSI diye 2500TL'ye insanlara satılıyor.
Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) 5 Pimli Çalışırken Değiştirilebilir Kompakt Klavye, PBT Çift Atış Cherry Keycaps, ISO-DE Düzeni Programlanabilir Makrolar( Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Ak
En ucuz Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) 5 Pimli Çalışırken Değiştirilebilir Kompakt Klavye, PBT Çift Atış Cherry Keycaps, ISO-DE Düzeni Programlanabilir Makrolar( fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun...www.akakce.com
Buna çıkarsan bunu al hem kablosuz hem.
Kardeşim sakin ol maç geldi diye yazamadım. MSI tarzı markalar zaten Akko tarzı markaların Switch'lerini hafif değiştirip veya aynı yere ürettirip kullanıyorlar. Akko'nun 1500TL klavyesinde bulunan Switch'ler sırf MSI diye 2500TL'ye insanlara satılıyor.
Buna çıkarsan bunu al hem kablosuz hem hotswap mesela.
Ayrıca Akko tanınmadık bir marka değil. Tam tersi dünya geneli tanınan bir marka senin tanımaman bu adamların klavye sektöründe iyi bir noktada olmadıkları anlamına gelmez.
Kalih switchler iyidir ama bi gateron veya akkoya nazaran klavye için biraz daha giriş seviyesi kalıyor.MSI'ın Switch'leri Kailh ve Razer'da tuşlarını Kailh'e yaptırıyor olumsuz pek yorum görmedim hocam Akko güzel ama TR de pek satışı ve alan kimse görmedim varsa bildiğin ASUS Razer vs modeller onlara bakabilirim.
Kablosuz ve hotswap olması. Hotswap olduğu zaman senin switchlerin bozulsa dahi yenisini alıp yerine takabiliyorsun 10 saniyede garantiye göndermen gerekmiyor. Veya 3 sene sonra garantisi bitince 0 klavye almana gerek olmuyor. Yarı fiyatından ucuza switch takımı alıp klavyeyi 0 gibi yapabiliyorsun.MSI'ın Switch'leri Kailh ve Razer'da tuşlarını Kailh'e yaptırıyor olumsuz pek yorum görmedim hocam Akko güzel ama TR de pek satışı ve alan kimse görmedim varsa bildiğin ASUS Razer vs modeller onlara bakabilirim.
Ve 500 TL daha fazla artıları nelerdi MSI'a göre ne fazlası var.
Kalih Switch'ler iyidir ama bir Gateron veya Akko'ya nazaran klavye için biraz daha giriş seviyesi kalıyor.
Kablosuz ve hotswap olması. Hotswap olduğu zaman senin Switch'lerin bozulsa dahi yenisini alıp yerine takabiliyorsun 10 saniyede garantiye göndermen gerekmiyor. Veya 3 sene sonra garantisi bitince 0 klavye almana gerek olmuyor. Yarı fiyatından ucuza Switch takımı alıp klavyeyi 0 gibi yapabiliyorsun.
İkiside alınmaz.
Akko 3098 Neon Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Büyük başarı diyeyim. Clicky klavye soran arkadaşa lineer öneriyorsunuz.
Tüm ciddi inceleme sitelerinde (rtings vb.) Kailh box white en iyi uygun fiyatlı clicky Switch'lerden yazar. Ben de aynısının Low profile versiyonunu kullanıyorum. MSI'ın o klavyesi alınır, Switch'ler de iyi clicky Switch'ler.
Büyük başarı diyeyim. Clicky klavye soran arkadaşa Lineer öneriyorsunuz.
Tüm ciddi inceleme sitelerinde (rtings vb.) Kailh Box White en iyi uygun fiyatlı clicky Switch'lerden yazar. Ben de aynısının Low profile versiyonunu kullanıyorum. MSI'ın o klavyesi alınır, Switch'ler de iyi clicky Switch'ler.
Clicky Switch istemiş ama blue kadar olmasın demiş. En orta ses deneyimi alacağı lineer Switch'ler olacaktır.