2500 TL'ye Notebook Önerisi

Paraton

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat üyeleri yaklaşık 2500 Tl civarı notebook almayı düşünüyorum.Biraz daha para katıp 2800 TL'ye Monster Abra A5 V5.1.1 almayı düşünüyordum.Babam toplama olduğunu olduğunu öğrenince toplama iyi değil , sana iyi der kötü verir , bilindik marka değil vs. diyerek almama izin vermedi.Genellikle oyun oynamak için alacağım.Gta5 gibi son çıkan oyun oynamayı düşünüyorum.Siz hangi notebooku önerirsiniz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Notebook öneren yok galiba :/

Önerilerinizi bekliyorum...

Masaüstü düşünürseniz 2 kat performans alırsınız. Ama illa laptop diyorsanız o fiyata oyun için en iyisi Monster.
Cevapladığınız için teşekkür ederim.Babam yüzünden monster alamıyorum.Masaüstü alırsam oda toplama olmaz.Zaten izin vereceğini pek zannetmiyorum.Şuan yeterli diyor.Notebook olarak ne önerirsiniz ?

İstanbul'da yaşıyorsan Monster'ın bayisi var git babanla test et.

Bütçene yazık olacak ama madem Monster olmuyor. Asus X550JK-XO012D son çare olarak bu. Babanı ikne edipde masaüstü topla derim. Zaten aldığın parçaları monte ediyorlar. Hepsininde garantisi var. Sonra çok pişman olursun.

Asus X550JK-XO012D Teknosa Vatan gibi mağazalarda yok.İlla bir mağazadan almam gerekiyor.Bu sene liseye geçiyorum.Yurtta kalırsam masaüstü pek işe yaramayacak.Yerleştirmeler açıklandıktan sonra duruma göre masaüstü alabilirim ama o kadar beklemekte istemiyorum.

Acer V17 Nitro modeline bakabilirsin. 4210H modeli 2700 civarında. Ekran kartı,ram,işlemci GTA5 için yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…