2500 TL'ye Notebook Tavsiyesi

arif

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2013
Mesajlar
78
Günlerdir araştırıyorum, kendime hem iş için hem de güncel oyunları oynayabilmek için bilgisayar bakıyorum. Alacağım bilgisayarı genellikle çizim, autocad, gemvision, photoshop, matrix ve indesing gibi programları sorunsuz şekilde çalıştırması gerekiyor ve benim baktığım bilgisayar :(http://www.vatanbilgisayar.com/acer...-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html#galeri Sizinde önerilerinizi almak istedim şimdiden ilginiz için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mimari olarak çalışılacaksa Lenovo y50'nin Ram'i az gelebilir. Eğer gerçekten profesyonel olarak kullanacaksanız işlemcide sıkıntı yapabilir. Monster Abra serisi 2500 tl'ye alınabilecek en iyi bilgisayarlardan birisidir. Performans olarak çok iyidir fakat malzeme olarak tartışılabilir. Eğer Vatan Bilgisayar'dan başka bir yerden alışveriş yapmayı düşünürseniz başka modellerde çok rahat bulunabilir. Son olarak @YKTYN 'ün önerdiği Msi marka laptop yeni nesil bir modeldir. Eğer bütçenizin dışına biraz çıkabilirseniz çok iyi bir seçim olabilir.
 
İnternetten alışveriş yaparsanız aynı modeli daha ucuza yada aynı bütçe ile daha iyi ürün alabilirsiniz. Vatandan demişsiniz ama söylemeden edemedim. İnternetten almak istememenizin nedeni güvensizlik mi acaba ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı