2500 TL'ye PC toplama

Remexia

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar.

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. 12 yıllık bilgisayarıma artık veda etmek istiyorum dostlar. Şuan bu yazıyı bile o kadar zor yazıyorum ki anlayın artık halimi :) Dostlar monitör dahil olursa memnun olurum. Tüplü kullanıyoruz malum. Ha birde SSD olursa çok güzel olur be :)

Şöyle bir durum var dostlar bide. Oyun oynamayı çok severim. Ona göre bişeyler yaparsanız memnun olurum. Ekran kartını biraz yüksek tutalım dostlar ve NVidia olursa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 12 yıllık pc kullanıyormuşsun hızlı olmasını istemen normal ama SSD yerine ekran kartına yatırıp o parayı ileriki zamanlarda SSD takabilirsin bence. Çünkü bende 8 yıllık bir PC kullanıyorum ve halinden anlıyorum.

SSD'ye bence gerek yok. Bu sisteme bir bak derim;

amd pc toplama.png

Bunu al ama kasayı 500 watt seçerek, ekran kartınıda gtx770 ile değiştir. Bu sana 100, 150 lira kazandırır. Bu parayla ister işlemciyi yükselt ister RAM'i.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı