2500TL o kadar çöp bir PC'ye yatırma derim. Anakart ne olduğu belli bile değil. Ekran kartı desen tek fanlı en dandik modeli.
İşlemci: Ryzen 3 2200G 620TL
Anakart: B450M-K 450TL
RAM: 8GB 3000MHz 420TL
GPU: RX 570 4GB 820TL
Kasa: CS1102 500W 300TL
SSD: Toshiba 240GB 240TL
2850TL.
Bütçeyi biraz yükseltirsen böyle olabilir. Kasa neyse de PSU biraz dandik oldu. High Power 500W 80+ Bronz olabilirdi. RX 570 GTX 1060'a yakın bir karttır.
Doğru değil. Ryzen serisi Intel Core serisi kadar performanslı. Hem de daha ucuz. Onlar eski AMD'ler için söylemiştir. Hiç dert etmeyin o konuyu. Eski AMD işlemciler için geçerli idi o.Teşekkür ederim uğraştığınız için ancak ben bir şey soracağım tanıdıklarım intel almamı amd ye bulaşmamamı söylüyorlar cpu için. Sizce bu ne kadar doğru?
Merhaba, ben bu sistemi çok beğendim. Sormak istediğim bir konu var bu sisteme ilişkin. Bende vga çıkışlı monitör var. Bu sistemi alırsam görüntü alabilir miyim acaba?2500TL o kadar çöp bir PC'ye yatırma derim. Anakart ne olduğu belli bile değil. Ekran kartı desen tek fanlı en dandik modeli.
İşlemci: Ryzen 3 2200G 620TL
Anakart: B450M-K 450TL
RAM: 8GB 3000MHz 420TL
GPU: RX 570 4GB 820TL
Kasa: CS1102 500W 300TL
SSD: Toshiba 240GB 240TL
2850TL.
Bütçeyi biraz yükseltirsen böyle olabilir. Kasa neyse de PSU biraz dandik oldu. High Power 500W 80+ Bronz olabilirdi. RX 570 GTX 1060'a yakın bir karttır.
Kendi konunu açarsan sevinirim bölünme olmasını istemiyorum açıkçası.Merhaba, ben bu sistemi çok beğendim. Sormak istediğim bir konu var bu sisteme ilişkin. Bende vga çıkışlı monitör var. Bu sistemi alırsam görüntü alabilir miyim acaba?
Normalde konu içinde cevap yazmam başka soruya, konu sahibine ayıp olur. Ancak 1 mesajın olduğunu gördüm, sanıyorum bu sistem için kayıt olmuşsun ve yazmışsın. Alabilirsin elbet, ancak aktif dönüştürücü kullanman gerekiyor.Merhaba, ben bu sistemi çok beğendim. Sormak istediğim bir konu var bu sisteme ilişkin. Bende VGA çıkışlı monitör var. Bu sistemi alırsam görüntü alabilir miyim acaba?
Doğru değil. Ryzen serisi Intel Core serisi kadar performanslı. Hem de daha ucuz. Onlar eski AMD'ler için söylemiştir. Hiç dert etmeyin o konuyu. Eski AMD işlemciler için geçerli idi o.
1050Ti ile RX580 aynı fiyata. RX580, GTX 1060 6GB performansı verir. AMD GPU çok daha mantıklı olur bu dönemde.Saolun verdiğiniz bilgi için o zaman amd işlemcilere de bakayım biraz. Peki gpularda nasıldır acaba? Mesela aynı segmentte amd gpu avantajlıdır nvidia mı? Bu konuda da bir bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler.