2500 TL'ye R5 3350G sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
2500

Mustafa0604

Centipat
Yer
Ankara Keçiören
Daha fazla  
Meslek
Okuyor
Anakart-Gigabyte B450M S2H.
İşlemci-Ryzen 5 Pro 3350G.
RAM-Hikvision 8 GB DDR 4 CL16 3200 MHz.
PSU-+80 sertifikalı 550 wat.

Arkadaşlar merhaba yukarıda belirttiğim sisteme bana iyi oyun oynatacak bir ekran kartı lazım sizce hangi ekran kartını almalıyım?
Not: Şu an kullandığım ekran kartım MSI GT 1030.

Oynamak istediğim oyunlar:
CS:GO, Valorant, GTA 5, Far Cry Primal, genellikle bu tür oyunlar oynamak istiyorum ve mümkünse video da çekmek istiyorum. Sizin tavsiyeniz nedir bu sisteme ekran kartı?
Bütçe: 2500 TL.
Not: İkinci elde olur sıfırda.

GTX 1060 alabilirsiniz hocam. Amd tarafında da 5500XT bakılabilir. Tabii ki bu dediklerimin hepsi ikinci elde. Bu arada bir şey sormak istiyorum kullandığınız işlemcinin grafik birimi zaten 1030 gücünde, neden ayrıca bir 1030 kullanma gereği duydunuz ki?

GTX 1060 alabilirsiniz hocam. Amd tarafında da 5500XT bakılabilir. Tabii ki bu dediklerimin hepsi ikinci elde. Bu arada bir şey sormak istiyorum kullandığınız işlemcinin grafik birimi zaten 1030 gücünde, neden ayrıca bir 1030 kullanma gereği duydunuz ki?
Hocam uyguna geldi ikinci el aldım ekran kartı ve işlemciyi aynı kişiden aldım sadece 1 sene kullanmış sonra sistem yükseltmiş ekran kartı ve işlemciyi 1800 TL ye aldım sizce uygun değil mi?

Peki sizce ben bu bilgisayarlar neler yapabilirim? Ekran kartını 3 ay sonra almayı düşünüyorum şu an sistemde HDD var 300 GB SSD sipariş ettim Trendyol'dan bu sistemle bu şekilde GTA oynayabilir miyim?

Hocam uyguna geldi ikinci el aldım ekran kartı ve işlemciyi aynı kişiden aldım sadece 1 sene kullanmış sonra sistem yükseltmiş ekran kartı ve işlemciyi 1800 TL ye aldım sizce uygun değil mi?

Peki sizce ben bu bilgisayarlar neler yapabilirim? Ekran kartını 3 ay sonra almayı düşünüyorum şu an sistemde HDD var 300 GB SSD sipariş ettim Trendyol'dan bu sistemle bu şekilde GTA oynayabilir miyim?
Yeni ekran kartı ile oynarsınız hocam. Mevcut sistemle de oynarsınız ama 1080p orta ayarlarda 40 FPS verir. Bu arada iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı