%100 olsun numpadli.Boyut?
En fazla 2500'e kadar çıkabilirim, bu fiyatlara önerebileceğiniz red switch klavye var mı?
En fazla 2500'e kadar çıkabilirim, bu fiyatlara önerebileceğiniz red switch klavye var mı?
Hocam bunun hissiyatı cherry mx red gibi mi? Arkadaşımın corsair cherry mx redi vardı kısa süreli kullanmıştım ve en çok beğendiğim de oydu, ona benzer mi attığınız klavye?![]()
Endorfy Thock Wireless Kailh Red Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A079)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
Bir tık aşıyor bütçeni ama kampanyalarla 2500 dan bile ucuza alırsın.
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
Hissiyat olarak cherry mx kadar iyi olur mu emin değilim amaHocam bunun hissiyatı cherry mx red gibi mi? Arkadaşımın corsair cherry mx redi vardı kısa süreli kullanmıştım ve en çok beğendiğim de oydu, ona benzer mi attığınız klavye?
Hissiyat olarak Cherry MX kadar iyi olur mu emin değilim ama.
@L0rrec hocam yanlış hatırlamıyorsam bu klavyenin %75 modelini kullanıyordu ama switchleri aynı olduğu için kendisi o konuda daha doğru bilgi verebilir.
Yine de Kailh'in üzecek bir marka olduğunu düşünmüyorum.
Kendim kullanmadığım için hissiyat konusunda yorum yapmam pek doğru olmaz diye düşündüm hocam, umarım rahatsız etmemişimdir.Ve sonra bu klavyeyi aldım yani fazla deneyimli sayılmam ama bunun red switch i ve brown ı da çok güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.