2500 TL'ye Red Switch klavye önerisi

En fazla 2500'e kadar çıkabilirim, bu fiyatlara önerebileceğiniz red switch klavye var mı?

Bir tık aşıyor bütçeni ama kampanyalarla 2500 dan bile ucuza alırsın.

Bir tık aşıyor bütçeni ama kampanyalarla 2500 dan bile ucuza alırsın.

Hocam bunun hissiyatı cherry mx red gibi mi? Arkadaşımın corsair cherry mx redi vardı kısa süreli kullanmıştım ve en çok beğendiğim de oydu, ona benzer mi attığınız klavye?

Hocam bunun hissiyatı cherry mx red gibi mi? Arkadaşımın corsair cherry mx redi vardı kısa süreli kullanmıştım ve en çok beğendiğim de oydu, ona benzer mi attığınız klavye?
Hissiyat olarak cherry mx kadar iyi olur mu emin değilim ama
@L0rrec hocam yanlış hatırlamıyorsam bu klavyenin %75 modelini kullanıyordu ama switchleri aynı olduğu için kendisi o konuda daha doğru bilgi verebilir.
Yine de kailhin üzecek bir marka olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hissiyat olarak Cherry MX kadar iyi olur mu emin değilim ama.
@L0rrec hocam yanlış hatırlamıyorsam bu klavyenin %75 modelini kullanıyordu ama switchleri aynı olduğu için kendisi o konuda daha doğru bilgi verebilir.
Yine de Kailh'in üzecek bir marka olduğunu düşünmüyorum.

Cevabı geç yazabildim ceza yemiştim.

Hocam bende hem %75'i hem de %100'ü var. 75 olan red 100 olan ise brown switch aldım 2'sinden de çok memnunum.

Fakat ben hiç Cherry MX kullanmadım. Bugüne kadar Razer Blackwidow V4 Pro sarı switch kullandım 2 ay zaten sonra çift basmalar başlayınca iade oldu.

Sonra ASUS TUF K3 gen2 aldım oda red optik switch di çok hassas iyi ama daha hassas bir basıma sahip. Tuşlar sanki çok daha yumuşak gibi.

Ve sonra bu klavyeyi aldım yani fazla deneyimli sayılmam ama bunun red switch i ve brown ı da çok güzel. Bana göre güzel ama şimdi arkadaşın dediği switch i bilmediğim deneyimlemediğim için ne desem yalan olur. Sadece diyebileceğim bu fiyata Wireless'ı kopmayan sorun yapmayan kaliteli bir klavye.

3 klavyeden en iyisi bence bu klavye. Sonra ASUS gelir. ASUS aslında iyi ancak sıkıntı olan ABS tuşlar hemen parlamaya başladılar çok sinir bozucu. Yoksa oda iyi ancak hot swap değil.

Razer da bana göre en vasatıydı. Kronik sorunlu bir seri V4 serisi komple.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı