Daha önce de konu acmis bulunmaktayım. Lise öğrencisi için bilgisayar almak istiyorum ikinci el. 2500 TL bütçem vardir. GTA 5, CS:GO... inanın oynadığı oyunların adını bile bilmiyorum ama kasmayacak donmayacak bir bilgisayar ve ileriye dönük yeni oyunlarda parcasi ekran kartı değişebilecek bir sistem olması gereklidir. İlginize teşekkür ederim.
En ucuz AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha önce de konu acmis bulunmaktayım. Lise öğrencisi için bilgisayar almak istiyorum ikinci el. 2500 TL bütçem vardir. GTA 5, CS:GO... İnanın oynadığı oyunların adını bile bilmiyorum ama kasmayacak donmayacak bir bilgisayar ve ileriye dönük yeni oyunlarda parcasi ekran kartı değişebilecek bir sistem olması gereklidir. İlginize teşekkür ederim.
2500TL. İle epey zor.
Hem belirttiğiniz oyunlar ve bizim tahmin ettiğimiz oyunları akıcı oynatacak hem de ileriye yönelik geliştirmeye açık olacaksa mümkünse bütçeyi biraz artırın mesela 4000TL. Üzeri olursa olabilir.