2500 TL'ye sistem toplama

Bertop

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler dilerim.

Daha önce de konu acmis bulunmaktayım. Lise öğrencisi için bilgisayar almak istiyorum ikinci el. 2500 TL bütçem vardir. GTA 5, CS:GO... inanın oynadığı oyunların adını bile bilmiyorum ama kasmayacak donmayacak bir bilgisayar ve ileriye dönük yeni oyunlarda parcasi ekran kartı değişebilecek bir sistem olması gereklidir. İlginize teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
.

Öncelikle iyi günler dilerim.

Daha önce de konu acmis bulunmaktayım. Lise öğrencisi için bilgisayar almak istiyorum ikinci el. 2500 TL bütçem vardir. GTA 5, CS:GO... İnanın oynadığı oyunların adını bile bilmiyorum ama kasmayacak donmayacak bir bilgisayar ve ileriye dönük yeni oyunlarda parcasi ekran kartı değişebilecek bir sistem olması gereklidir. İlginize teşekkür ederim.

2500TL. İle epey zor.
Hem belirttiğiniz oyunlar ve bizim tahmin ettiğimiz oyunları akıcı oynatacak hem de ileriye yönelik geliştirmeye açık olacaksa mümkünse bütçeyi biraz artırın mesela 4000TL. Üzeri olursa olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı