2500 TL'ye SSD'li ve Monitörlü Sistem Tavsiyesi

ÖmerFaruk.

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2015
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar Technopat da yeni üyeyim fakat uzun süredir takipteyim. Benim max 2500 tl bütceli SSD ve monitor dahil sistem tavsiyesine ihtiyacim var. Sızlere güveniyorum. :)
 
Bu sistem daha performanslı olacaktır.
sistem.png
 
Tavsiyeler için tesekkur ederim dün yazamadim kalin yazi dolayisiyla 1 gunluk ban yedim :)
Gtx 960 lı sistem daha iyi geldi bana fakat işlemci benim aklimi karistirdi. Yeterli olurmu. Cunku ben uzun süreli olmasini istiyorum. Birde 2 cekirdek olmasi oyunlarda sıkıntı yaratırmı sorular icin kusura bakmayin tesekkur ederim simdiden :))
 
Tavsiye istersen @Skywalker13 'ün sisteminden SSD'yi çıkar i5 4460'a çevir ve sistemi al. SSD sonradan takviye etmesi kolay bir parça; ancak işlemci montaj olarak, ekran kartı ise maliyet olarak sonradan takviye etmek konusunda seni oldukça zorlayacaktır. O yüzden ilk başta SSD takıntından vazgeç, sonradan takviye etmeye bak ki daha güncel ve daha dengeli bir sistemin olsun. Her şeyi geçtim SSD olmasa bile sana hiçbir sıkıntı çıkmaz en fazla bilgisayarı açarken bir bardak su içecek vaktin olur; ama ekran kartını veya işlemcini düşük tutarsan üstüne bir bardak soğuk su içmen gerektirecek bir sistemin olabilir.
 
Vatan'da en ucuz 97 yonga setli anakart o :D H97 PC Mate'den 2 TL, H97 Gaming 3'ten de 112 TL daha ucuz. :D OC fonksiyonunun olması size bir şey kaybettirmez sonuçta ucuz olanını alın gitsin :D
 
Teşekkürler
En son yazdigim hakkinda ne düşünüyorsunuz dedigim gibi bütçemi arttirdim ve ssd ve i5 4460 i aliyorum. Biraz ssd takintili gibi oldum ama napim lazım sonuçta
Sizce iyimi sistem ? Daha iyi ve uzun ömürlü bir sistem toplayabilirmiyim ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı