2500 TL'ye Vatan'dan Sistem Toplama

APU'larda kesinlikle single RAM kullanmayın. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kardeşim git biriktirebildiğin kadar para biriktir ve İstanbul'a git İtopya, Teknobiyotik ya da Sinerji'den sistemini al. Eğer ki kafanda ulaşımla ilgili bir soru işareti varsa otobüs biletini İstanbul'da Ümraniye ya da Ataşehir ilçesine al geldiğin zaman gidersin. Otogarın yakınlarında bu mağazalara giden çok otobüs var. Ama bak geldiğine değecek söyleyeyim sana. Hem evimin çok yakınında yerde olduğu için söylüyorum sana güvenebilirsin.

Benim de ailem internetten alışverişe güvenmezlerdi ben Hepsiburada'dan tek başıma alışveriş yaptım o günden beri birçok şeyi internetten alıyor ailem.

1525516008794.png

GT 1030 ve monitör ile birlikte 2500 TL civarına denk geliyor.Sadece mağazalarda dediği için ekleyemedim sepete.İleride i3-i5 işlemci takmaya da müsait güncel bir sistem.8GB apu'lu bir sistem ile sorun yaşayabilirsiniz eğer oyun oynayacaksanız.İşlemcinin de bir düşük modeli var onu da tercih edebilirsin.

Sonra ekran kartı ve monitör alınmıyor ama çok bilmiş arkadaşım.r7 240 gibi bir ekran kartı aldırmayı düşünüyorsan arkadaşa o başka tabi.Ben 1030 a göre kurdum ki en azından 1080p düşük grafik de olsa oynayabilsin

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı