25000 TL ekran kartsız sistem önerisi

Bütçe
25000

mertkksuz

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba halihazırda elimde olan Ryzen 5 3600 sistemi değiştirme kararı aldım. Bütçem 25000 TL ( çok özel bir durumda 1000-2000 TL ekleme yapılabilir) ekran kartı olarak RTX 2060(şuanda ürün elimde bulunmakta sıfırdan almayacağım) kullanmaya devam edeceğim bir süre daha, isteklerim 32 GB DDR5 RAM ve 2 TB SSD olması ekran kartı sisteme göre düşük kalır diyenler olabilir. İleride elime tekrar para geçtiğinde onu da güncelleyeceğim elimde kasa ve 550W 80+ PSU var fakat yeterli mi bilmiyorum yetmez denilirse değiştirebiliriz. Elimde 2 adet monitörüm klavye mouse gibi ekipmanlarım bulunmakta tek ihtiyacım olan kasa ve içindekiler şimdiden teşekkürler yardım eden herkese.

Aklımda bu işlemci var ama Intel karşısında rakibi nedir bilmiyorum daha iyi bir Intel çözümü varsa onu da düşünebilirim.

Son düzenleme:
Merhaba halihazırda elimde olan Ryzen 5 3600 sistemi değiştirme kararı aldım. Bütçem 25000 TL ( çok özel bir durumda 1000-2000 TL ekleme yapılabilir) ekran kartı olarak RTX 2060 kullanmaya devam edeceğim bir süre daha, isteklerim 32 GB DDR5 RAM ve 2 TB SSD olması ekran kartı sisteme göre düşük kalır diyenler olabilir. İleride elime tekrar para geçtiğinde onu da güncelleyeceğim elimde kasa ve 550W 80+ PSU var fakat yeterli mi bilmiyorum yetmez denilirse değiştirebiliriz. Elimde 2 adet monitörüm klavye mouse gibi ekipmanlarım bulunmakta tek ihtiyacım olan kasa ve içindekiler şimdiden teşekkürler yardım eden herkese.

Aklımda bu işlemci var ama Intel karşısında rakibi nedir bilmiyorum daha iyi bir Intel çözümü varsa onu da düşünebilirim.
Ekran kartını çıkartıp bu sistemi almanı öneririm.

Ekran kartını çıkartıp bu sistemi almanı öneririm.

Öncelikle merhaba ekran kartının sistemin geri kalanına düşük kaldığını biliyorum bütçem şu an değiştirmeye yetmiyor o yüzden en azından 1-2 ay daha halihazırda elimde bulunan RTX 2060 ile devam etmem gerekecek geri kalan önerilerin için teşekkürler fakat daha önce Gelbura'yı duymadım güvenilir bir firma mıdır?

Öncelikle merhaba ekran kartının sistemin geri kalanına düşük kaldığını biliyorum bütçem şu an değiştirmeye yetmiyor o yüzden en azından 1-2 ay daha halihazırda elimde bulunan RTX 2060 ile devam etmem gerekecek geri kalan önerilerin için teşekkürler fakat daha önce Gelbura'yı duymadım güvenilir bir firma mıdır?
Evet güvenilirdir sitede genellikle oradan ürünler öneren oluyor.

@NYTMARE işlemci siparişini 10 dk içinde vereceğim geri kalanlar için yarın döviz bozdurmam gerekecek önerilerin için teşekkür ederim kasayı tercihen beğendiğim bir model ile değiştireceğim ve SSD 2TB olarak alacağım onun dışındakiler büyük ihtimalle aynı kalacak.

@NYTMARE işlemci siparişini 10 dk içinde vereceğim geri kalanlar için yarın döviz bozdurmam gerekecek önerilerin için teşekkür ederim kasayı tercihen beğendiğim bir model ile değiştireceğim ve SSD 2TB olarak alacağım onun dışındakiler büyük ihtimalle aynı kalacak.

Aynı SSD'nin 2 TB modelini alabilirsin ve kasa olarak buna bakabilirsin ama son attığım egzoz fanını almayı unutma artık yeni kasaların bazılarında egzoz fanı olmuyor.

@NYTMARE selam tekrardan rahatsız ediyorum ama kusura bakma cidden.
Son olarak kafamda az çok belirlediklerim şunlar;
RAM- GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 Siyah DDR5 6000MHz CL32 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PSU- COOLER MASTER G800 MPW-8001-ACAAG 800W 80+ Gold Kutusuz Güç kaynağı - inventus
Sıvı soğutma- ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyat
Anakart- https://www.hepsiburada.com/gigabyt...x-anakart-p-HBCV00003C4LWH?magaza=tekramarket
Kasa- https://www.hepsiburada.com/gamepow...da-kasa-p-HBCV00000066ZM?magaza=gencer-gaming
SSD(ileride ekleme yapacağım tekrardan)- Kingston Nv2 Snv2s/2000g 2tb 3500/2800mb/s Pcıe Nvme M.2 Ssd Disk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kasa fanlarını kasa gelince kaç tane eksik kaldığına göre yeniden gözden geçirip alacağım onun dışında o sıvı soğutma işlemciye yeterli olur mu üst modele geçmeye gerek var mı?
Kasa cidden çok güzel gözüküyor tek ekleme sebebim o öte yandan sizin son önerdiğiniz kasa daha iyiyse onu da seçebilirim uzun yıllar gitmesi daha öncelikli geliyor.
@messinicocugu sizin de pek çok konuda yardımcı olduğunuzu gördüm sizin düşünceleriniz nelerdir? Bu arada işlemci olarak Ryzen 7700X siparişini verdim.

RAM- GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 Siyah DDR5 6000MHz CL32 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PSU- COOLER MASTER G800 MPW-8001-ACAAG 800W 80+ Gold Kutusuz Güç kaynağı - inventus
Sıvı soğutma- ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyat
Anakart- https://www.hepsiburada.com/gigabyt...x-anakart-p-HBCV00003C4LWH?magaza=tekramarket
Kasa- https://www.hepsiburada.com/gamepow...da-kasa-p-HBCV00000066ZM?magaza=gencer-gaming
SSD(ileride ekleme yapacağım tekrardan)- Kingston Nv2 Snv2s/2000g 2tb 3500/2800mb/s Pcıe Nvme M.2 Ssd Disk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kasa fanlarını kasa gelince kaç tane eksik kaldığına göre yeniden gözden geçirip alacağım onun dışında o sıvı soğutma işlemciye yeterli olur mu üst modele geçmeye gerek var mı?
Kasa cidden çok güzel gözüküyor tek ekleme sebebim o öte yandan sizin son önerdiğiniz kasa daha iyiyse onu da seçebilirim uzun yıllar gitmesi daha öncelikli geliyor.
@messinicocugu sizin de pek çok konuda yardımcı olduğunuzu gördüm sizin düşünceleriniz nelerdir? Bu arada işlemci olarak Ryzen 7700X siparişini verdim.

Anakart ve kasa olarak attıklarımı almanı öneririm Gamepower kasa iyi değil ve riptide anakart Gigabyte anakarttan daha iyi.

Kasa olarak çok daha ucuza bunu alın hocam:
SSD olarka ise bu:
Anakart olarak bu:
Bu siçimler daha iyi olur hocam.

Kasa olarak çok daha ucuza bunu alın hocam:
SSD olarka ise bu:
Anakart olarak bu:
Bu siçimler daha iyi olur hocam.

Hocam kusura bakmazsaniz size bir şey sorabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı