25000 TL ile sistem toplamak için uygun bir zaman mı?

Nicolo Zaniolo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an yaklaşık 20000-25000₺ civarı bütçem var. Bilgisayar toplamak için en uygun zaman ne zamandır? Sistem gereksinimleri belli değil biliyorum ama GTA 6 gibi çıkacak oyunları oynamayı çok istiyorum. Şu anda alacağım RTX 4060 Ti sistem o zaman için yeterli olur mu? Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
DLSS faktörü ile rahat 5 senen var diye düşünüyorum hocam, diğer soruna gelirsek evet yılbaşı sonrası dahada pahalacak bu gerçek.

Merhaba.
Bugün 25000 TL,ye almadığınız sistem 48000 TL olursa, o zaman sorunuzun cevabı en net şekilde ortaya çıkacaktır.

Bu sistem gereksinimi işini bu kadar abartmamak lazım. Şuan ki oyun piyasası halen 1650 TI ve birazcık daha alt seviye için rahatça oynanabilecek durumda, Rockstar'ın kaliteli işini göz önüne alırsak GTA 6 içinde durumun böyle olacağını düşünmekteyim (tek sorun VRAM olabilir ama 4060 TI bunu da rahatlıkla karşılıyor). Bilgisayar piyasasının ise Türkiye için yakında zamanda (3 - 5 yıl) hiç iyileşeceğini düşünmüyorum, sıradaki artış ise muhtemelen yılbaşından sonra olacaktır.

DLSS faktörü ile rahat 5 senen var diye düşünüyorum hocam, diğer soruna gelirsek evet yılbaşı sonrası daha da pahalacak bu gerçek.

Merhaba, hocam bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Soraka Kajmer Diğer konuda cevap veremiyorum ''ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X 192 Bit Beyaz'' modelini satın aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…