25000 TL ile sistem toplamak için uygun bir zaman mı?

Nicolo Zaniolo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an yaklaşık 20000-25000₺ civarı bütçem var. Bilgisayar toplamak için en uygun zaman ne zamandır? Sistem gereksinimleri belli değil biliyorum ama GTA 6 gibi çıkacak oyunları oynamayı çok istiyorum. Şu anda alacağım RTX 4060 Ti sistem o zaman için yeterli olur mu? Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem gereksinimi işini bu kadar abartmamak lazım. Şuan ki oyun piyasası halen 1650 TI ve birazcık daha alt seviye için rahatça oynanabilecek durumda, Rockstar'ın kaliteli işini göz önüne alırsak GTA 6 içinde durumun böyle olacağını düşünmekteyim (tek sorun VRAM olabilir ama 4060 TI bunu da rahatlıkla karşılıyor). Bilgisayar piyasasının ise Türkiye için yakında zamanda (3 - 5 yıl) hiç iyileşeceğini düşünmüyorum, sıradaki artış ise muhtemelen yılbaşından sonra olacaktır.

DLSS faktörü ile rahat 5 senen var diye düşünüyorum hocam, diğer soruna gelirsek evet yılbaşı sonrası daha da pahalacak bu gerçek.

Merhaba, hocam bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Soraka Kajmer Diğer konuda cevap veremiyorum ''ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X 192 Bit Beyaz'' modelini satın aldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı