25000 TL laptop önerisi

Bütçe
25000

Flender

Hectopat
Katılım
28 Kasım 2017
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, benim okulda kullanmak üzere laptopa ihtiyacım var. Yaklaşık 4-5 yıl kullanmak istiyorum güçlü bir bilgisayar olursa benim için iyi olur bu yüzden. Beklentilerim ben kütüphanede ders çalışıyorum bu yüzden sessiz ama güçlü çalışabilmesi. Biraz oyun oynamak istiyorum düşük ayarlarda oyun oynatabilirse hoşuma gider, genshin oynamak istiyorum arada. Üst düzey bir beklentim yok, sağlam kullanışlı sessiz işlemcisi iyi bir bilgisayar işimi görecektir. Bütçem maksimum 25000 TL altında olursa da çok sevinirim. 15-25k bandında önerilerde bulunabilirseniz sevinirim.
 
Monster Huma serisine bak derim. Bu bilgisayarlarda GTA 5 gibi grafik ağırlıklı oyun oynayanlar var ama ben oynamamanı tavsiye ederim çünkü harici bir ekran kartı bulunmuyor bilgisayarın işlemcisi bana göre gayet ideal istediğin performansı bence alabilirsin.
Huma H5 V4.2.10
Daha uygun fiyatlı modelleri de var
NOT: Sevmediğim yanı kasasının plastik olması metal olması daha iyi olurdu
 


 
Merhaba. Öncelikle ben Monster'ı tercih etmiyorum çünkü bir sürü kronik sıkıntısı var. Bence laptop alacaksan Lenovo veya ASUS almalısın. Bütçenin 25000 TL olduğunu belirtmişsin bende sana benim de kullandığım bir laptopu önereceğim. Laptop modeli: Asus Vivobook 16X 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Vivobook 16X 12.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu modelde çok sıkıntı yaşamazsın ama bence RAM'ini upgradelemen lazım çünkü 8 GB ve bu kadar güçlü laptop için biraz düşük kalıyor Max 64'e kadar yükseltilebiliuorsun bir de Windows bir makine için 512 SSD az kalabilir gerçi ne yükşeyeceğine bağlı değişir ama bence bu model F/P olarak çok iyi bir model. Ben de kullandım deneyimledim. Kısaca bu laptopu tercih ederim.
 

Geri
Yukarı