25000 TL Sistem Toplama

Bütçe
25.000
Tek tek alıp kendiniz montaj yapmanız daha mantıklı olabilir.

Diğer üyelerin dediği gibi 3000 serisi ekran kartları beklenebilir.
konuyu hortlatıyorum ama bekleme kararımı iptal ettim sizi de çok övdüler bana sinerjiden sistem hazırlamanız mümkün mü acabq monitör dahil 25bin tl max fiyat?
konuyu hortlatıyorum ama bekleme kararımı iptal ettim sizi de çok övdüler bana sinerjiden sistem hazırlamanız mümkün mü acabq monitör dahil 25bin tl max fiyat?
veya KuoNn adlı arkadaşın hazırladıgı sistem hakkındaki yorumunuz nedir
Bu arada şunu da ekleyeyim bir arkadaş benim için toplamıştı bunun hakkında da bilen kişilerden yorum beklıyorum
Monitör: ASUS 24 1.500

Islemci: AMD Ryzen™9 3900X Soket AM4+WraithPrism(RGB) 3.8GHz-4.6GHz 64MB 105W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 4.700

Anakart: ASUS ROG STRIX X570-F GAMING AMD X570 AM4 Ryzen DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2.500

Display Port

RAM: Crucial 32GB (2x16GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2.000

SSD: Samsung 1TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 1TB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al. 2.200

Kasa: COOLER MASTER MASTERCASE H500 750W 80PLUS 2x200mm RGB LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 1.600

Ekra Karti: ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 SUPER GAMING OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 9.000

Son düzenleme:
Beni neden övmüşler bilmiyorum ama öneri yapalım Sinerji üzerinden. Ekran kartı her türlü ayrı takılacağı için ekran kartı ayrı bırakacağım.

AMD ve beyaz:
Pc Toplama Sihirbazı

Intel ve beyaz:
Pc Toplama Sihirbazı

Monitör:

Neden beyaz derseniz beyaz daha farklı ve daha şık 😍

Beni neden övmüşler bilmiyorum ama öneri yapalım Sinerji üzerinden. Ekran kartı her türlü ayrı takılacağı için ekran kartı ayrı bırakacağım.

AMD ve beyaz:
Pc Toplama Sihirbazı

Intel ve beyaz:
Pc Toplama Sihirbazı

Monitör:

Neden beyaz derseniz beyaz daha farklı ve daha şık 😍

Monitörü de snerjiden ayarlayamaz mıyız yani her şeyi oradan alsam daha iyi olur var mı bi öneriniz? bu arada sizin topladıgınız sistemi direk almayı düşünüyorum ekran kartı da dahil son olarak kendınıze alıyormuş gibi bir kontrol eder misiniz? teşekkürler bu arada lütfen değiştirmek veya söylemek istediginiz bir şey varsa çekinmeyin
not: anakartta wifi olmasa da olur eğer fiyatı tek değiştiren şey wifi ise wifisiz olanı tercih edebilirim
ramları de 64 yapabilir miyiz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı