Bu sistem güzelmiş ben alana kadar zam gelmezse bende alırım.Monitör dahil değilse bunu alabilirsiniz çıktığınız fiyata değer.
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bu sistem güzelmiş ben alana kadar zam gelmezse bende alırım.
Hocam kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum, monitör dahil değil. Gönderdiğiniz sistemi araştıracağım. Acaba Dediğim gibi ssd ve sıvı soğutucu upgrade'ine müsait mi?Monitör dahil değilse bunu alabilirsiniz çıktığınız fiyata değer.
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Merhaba. Sizde kusura bakmayın belirtmeyi unuttum dediğiniz gibi. 5 bin tl kadar çıkıp totalde maksimum 30 binlik birşey alabilirim ama ilk hedefim 25 bin seviyesinde kalmak."Ancak X TL fazla ver ama aradaki fiyat farkı gerçekten değer derseniz bir miktar daha çıkabilirim." Mesela ne kadar ?
Merhaba. Sizde kusura bakmayın belirtmeyi unuttum dediğiniz gibi. 5 bin TL kadar çıkıp Total'de maksimum 30 binlik bir şey alabilirim ama ilk hedefim 25 bin seviyesinde kalmak.
hocam konuyu açtıktan ve ilk yanıt geldikten sonra hızlıca ilgili sistemi aradım. İçinde bulunan ekran kartı günümüz şartları için bile yetersiz kalabilir izlenimi aldım, aynısının 16 gblik modelini n ddr5l i versiyonunu 30k ya buldum;Piyasada 4060 Ti 8 GB DDR5 sistemler 26k liradan başlıyor. 31K liraya 4070 DDR4 sistem mevcut. 4060 ti ile 4070 arasında ciddi performans farkı var ama DRR4 olduğu için önü kapalı ilerde yükseltme yapmak istediğinizde sizi sıkıntıya sokabilir. Aceleniz yoksa bu aralar 7500F 4070 sistemleri 32K civarına bulma ihtimaliniz var uğraşamam diyorsan yukarda arkadaşın paylaştığı sistemi al geç ya da DDR4 13400F 4070 sistem 31K.
hocam konuyu açtıktan ve ilk yanıt geldikten sonra hızlıca ilgili sistemi aradım. İçinde bulunan ekran kartı günümüz şartları için bile yetersiz kalabilir izlenimi aldım, aynısının 16 gblik modelini n ddr5l i versiyonunu 30k ya buldum;
ENIS-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ENIS-4070 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RTX 4070 ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
şimdi işin gerçeği hemen yarın almayacağım ancak ülkemizde beklediğin her saniye ödenecek miktar artıyor. Ocak 2024 tarihine kadar bekleyebilirim ancak fiyatların artmayıp, azalacağını pek düşünmüyorum acaba kast ettiğiniz spesifik bir indirim dönemimi var? İlave olarak bahsettiğiniz sisteme örnek bir link alabilir miyim?
Hocam konuyu açtıktan ve ilk yanıt geldikten sonra hızlıca ilgili sistemi aradım. İçinde bulunan ekran kartı günümüz şartları için bile yetersiz kalabilir izlenimi aldım, aynısının 16 GB'lik modelini n DDR5l i versiyonunu 30k ya buldum;
ENIS-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ENIS-4070 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RTX 4070 ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Şimdi işin gerçeği hemen yarın almayacağım ancak ülkemizde beklediğin her saniye ödenecek miktar artıyor. Ocak 2024 tarihine kadar bekleyebilirim ancak fiyatların artmayıp, azalacağını pek düşünmüyorum acaba kast ettiğiniz spesifik bir indirim dönemimi var? İlave olarak bahsettiğiniz sisteme örnek bir link alabilir miyim?
4060 Ti 16 GB versiyona 31K vereceğinize 35K liraya 7500F 4070 sistemi alın derim. İndirimden kastım kasım ayında oluyor ya her yıl o indirimler.