25000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
25000

MacaBeyi

Kilopat
Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
520
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle selam. Uzun zamandır Xiaomi Mi 8 Lite kullanıyorum ve telefonda kasmalar donmalar başladı. Telefonu günlük kullanım amacıyla kullanıyorum. Sadece sosyal medya, fotoğraf ve video izleme. İş yerindeyken çok fazla ilgilenemiyorum zaten.
Geçtiğimiz aylarda iPhone 11 satın aldım memnun kaldım paraya sıkışınca sattım. Şimdi elim biraz daha rahatladı ve 13 mini almayı düşünüyorum. Satarken değer kaybetmemesi çok büyük bir artı benim için. Sizin öneriniz nedir?
Başka bir iPhone modeli mi almalıyım yoksa 25 bin bütçeye 13 mini iyi midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Samsung'un amiral gemileri telefonlarını deneyimledim. Şu anda çok iyiler. Ama birkaç yıl sonra bugün ki performanslarında olmayacaklar. Örneğin; Samsung S8+ kullandım. Şu anda annem kullanıyor o cihazı. İlk çıktığı zamanlar kamerası, performansı müthiş bir cihazdı. Sonuçta amiral gemisi. Sonra yıllar geçtikçe cihaz kastı, dondu, yavaşladı. Şu anda aşırı derece de kasıyor. Birisi aradığı zaman telefon donuyor, telefon görüşmenin ortasında kapanıyor, menü geçişlerinde kasıyor. Bana iPhone akıcı değil demeyin. iPhone 7 bile şu anda akıcı ve performanslı. Reeder kullandın da demeyin. Amiral gemisi Android de deneyimledim. Ben size deneyimlerimi söylüyorum. Evet, iPhone fiyatlarından bende memnun değilim. Keşke daha ucuz olsalardı. Bende iPhone 11'in 20k olmasından memnun değilim. Ama akıcı ve uzun ömürlülük açısından hiçbiri şu anda IPhone'dan iyi değil. Babamın şirketi değil. Ben size deneyimlerimi söylüyorum sadece. @Erenk1905 hocam da bu konulara hakimdir. O da size bildiklerini ve deneyimlerini söyler.

Dün Eren hocanızın rozetlerini aldık :) pek hakim cıkmadı kendisi.
 

Geri
Yukarı