25000 TL'ye bilgisayar toplama

Vollenuz

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. 25 bin TL bütçe ile kasa monitör ve ekipman dahil sistem yaptım. Sizce nasıl? Eksikler veya daha iyi seçenekler mevcut mudur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-22-23-32-21-111_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-22-23-32-21-111_com.android.chrome.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2023-02-22-23-32-16-117_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-22-23-32-16-117_com.android.chrome.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar merhaba. 25 bin TL bütçe ile kasa monitör ve ekipman dahil sistem yaptım. Sizce nasıl? Eksikler veya daha iyi seçenekler mevcut mudur?

Sanırsam sistemde sharpen almışsınız. Bütçeyi biraz daha arttırıp sistemi şöyle yapmak daha mantıklı olacaktır.
Hocam SSD'yi EVO 970 Plus 500 GB yapsanız daha iyi olur.

Ekipmanlar güzel. Razer set yapmışsınız ama eğer eliniz küçükse DeathAdder V2 Mini tercih edin 2 kata yakın daha ucuz sadece küçük hali.
Klavyenin malzeme kalitesi düşük. Onun dışında sorun yok.

Not; sadece espor oyunları oynuyacağım.

Sanırsam sistemde sharpen almışsınız. Bütçeyi biraz daha arttırıp sistemi şöyle yapmak daha mantıklı olacaktır.
Hocam SSD'yi EVO 970 Plus 500 GB yapsanız daha iyi olur.

Ekipmanlar güzel. Razer set yapmışsınız ama eğer eliniz küçükse DeathAdder V2 Mini tercih edin 2 kata yakın daha ucuz sadece küçük hali.
Klavyenin malzeme kalitesi düşük. Onun dışında sorun yok.

Elim büyük büyük maalesef ama endgame Gear XM1r mouse olarak güncellemek daha mantıklı olur mu bir de klavye olarak MSI GK50 Low profile güncellemek klavye aynı fiyatta mouse 900 lira.

Not; sadece espor oyunları oynayacağım.

Elim büyük büyük maalesef ama endgame Gear XM1r mouse olarak güncellemek daha mantıklı olur mu bir de klavye olarak MSI GK50 Low profile güncellemek klavye aynı fiyatta mouse 900 lira.

Low profilea gerek yok bence şu an gayet iyi SSD'yi de benim dediğimden yaparsanız tadından yenmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı