GhostOps
Decipat
- Makaleler
- 1
Yasal olarak yapmak zorundalar. Bu devletin işi.
Öyle ama illa mahkemeye falan gitmen lazım güzellikle anlamıyorlar çünkü.
Yasal olarak yapmak zorundalar. Bu devletin işi.
Ederler ama ne zaman olur kim bilir.Paraları iade edecekler mi peki? Edeceklerse açmadan nasıl edecekler ki.
Geçen cuma rastgele çekebildim, cumadan önce sürekli işleminiz gerçekleştirilemiyor diyordu, perşembeyi cumaya bağlayan gece denedim hafta içi mesai saatlerinde deneyin dedi, cuma mesai saati içerisinde deneyince hem yatırım hem de normal hesabımdaki paraları çekebildim. Belki kullanıcılara sırayla geliyordr.
Geçen gün çekebildim 5 bin TL gibi yüklü bir miktarı. Yok çekemezsiniz vb. gibi cümlelere gerek yok.Öyle ama illa mahkemeye falan gitmen lazım güzellikle anlamıyorlar çünkü.
Kullanmadığım bir İBAN kayıtlıydı, yeni İBAN yapıştırarak işlemi gerçekleştirdim.Kendi IBAN'ınız önceden kayıtlı mıydı?
Siz nasıl çektiniz hocam? Lütfen açıklar mısınız?Geçen gün çekebildim 5 bin TL gibi yüklü bir miktarı. Yok çekemezsiniz vb. gibi cümlelere gerek yok.
Uygulamaya girdiğimde IBAN istedi sadece, nasıl veya neden oldu bilmiyorum. Ama öyle oldu yani.Siz nasıl çektiniz hocam? Lütfen açıklar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.