RX 6750 XT ve Ryzen 5600 muhteşem olur.
Çoğu kişi DLSS özelliğinden dolayı AMD ekran kartı tercih etmiyor. Ondan dolayı RTX ekran kartı düşünüyorum. Ayrıca AMD ekran kartları çok sorunlu olabiliyormuş.
Rx 5000 serisinden öncekilerde WattMan hatası vardı. Şuan daha seyrek. 10000 kişiden 1'i bile karşılaşmiyor.Çoğu kişi DLSS özelliğinden dolayı AMD ekran kartı tercih etmiyor. Ondan dolayı RTX ekran kartı düşünüyorum. Ayrıca AMD ekran kartları çok sorunlu olabiliyormuş.
RX 5000 serisinden öncekilerde WattMan hatası vardı. Şu an daha seyrek. 10000 kişiden 1'i bile karşılaşmiyor.
RX 5000 serisinden öncekilerde WattMan hatası vardı. Şu an daha seyrek. 10000 kişiden 1'i bile karşılaşmiyor.
Sapphire Pulse RX 5700 XT kullanıyorum. Daha önce MSI RX 480 kullanmıştım. RX 480'de WattMan hatası alıyordum. Başlangıçta RX 5700 XT'de siyah ekran vardı ama daha sonraları tamamen çözüldü sorun. Son 1 ayda bir defa siyah ekran aldım o da başka bir yazılımla alakalıydı. RX 6000 serisini kullanmadım ama çok büyük ihtimal yazılımsal sorun yoktur diye tahmin ediyorum. Yine de AMD sayfasından karşılaşılan hatalara bakabilirsin.
Ben 2060 kullanıyorum. DLSS kullanmıyorum RDR2 oynarken. Görüntüyü batırıyor Qualty'deyken. 4K monitörde en iyi çalışıyor DLSS. Onun dışında çok abartılıyor. Bu arada 6750XT 3060'ın 2 katı. AMD kartlarda sorun morun yok. Kulaktan dolma bilgiler.
6750XT ile aynı fiyatta 3060 Ti var. İnternetten karşılaştırmalarına bakabilirsiniz. Dünyanın en güçlü işlemcilerini yapmış AMD gibi bir firmanın ekran kartları da gayet iyi.
Deluxe 5A-RX6000 - Game Garaj deluxe'i şöyle yapıp alabilirsiniz.Cevaplarınız için teşekkürler. Peki yaz indirimlerini mi beklemeliyim sizce? Ve bir sistem toplayacak olsanız 25000 bandında monitör dahil parçaları nasıl olurdu? Onu da söylerseniz çok iyi olur. Ekran kartı, işlemci bilgim olsa da SSD, kasa gibi parçalarda hangilerini tercih etmeliyim kararsız kalıyorum.
Böyle bir sistem buldum sizce nasıl? Birkaç parçasında değişiklik de yapılabilir.H510 Elite 5T-12 - Game Garaj
H510 Elite 5T-12, 12. nesil işlemcili NZXT kasa içeren fiyat performans odaklı hazır sistemler en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Bir de böyle bir sistem buldum. Ekran kartını 6750XT olarak değiştirme imkanı var.Deluxe 5A-RX6000 - Game Garaj
Deluxe 5A-RX6600XT/6700XT Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı Deluxe 5A-RX6600XT/6700XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Yeni bir site keşfettim. Oradan da yeni bir sistem buldum. Bazı parçalar yine değişebiliyor ve sistemde 3070 Ti olmasına rağmen çok iyi fiyat. Ne düşünüyorsunuz.
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz, RTX3070 TI 8GB, 16GB DDR4, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Deluxe 5A-RX6000 - Game Garaj Deluxe'i şöyle yapıp alabilirsiniz.