Cevaplarınız için teşekkürler. Peki yaz indirimlerini mi beklemeliyim sizce? Ve bir sistem toplayacak olsanız 25000 bandında monitör dahil parçaları nasıl olurdu? Onu da söylerseniz çok iyi olur. Ekran kartı, işlemci bilgim olsa da SSD, kasa gibi parçalarda hangilerini tercih etmeliyim kararsız kalıyorum.
H510 Elite 5T-12, 12. nesil işlemcili NZXT kasa içeren fiyat performans odaklı hazır sistemler en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
Böyle bir sistem buldum sizce nasıl? Birkaç parçasında değişiklik de yapılabilir.
Deluxe 5A-RX6600XT/6700XT Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı Deluxe 5A-RX6600XT/6700XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
Bir de böyle bir sistem buldum. Ekran kartını 6750XT olarak değiştirme imkanı var.
Yeni bir site keşfettim. Oradan da yeni bir sistem buldum. Bazı parçalar yine değişebiliyor ve sistemde 3070 Ti olmasına rağmen çok iyi fiyat. Ne düşünüyorsunuz.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
www.teknobiyotik.com