executter38
Decapat
Daha fazla
Hocam güzel toplamışsın vallahi. Peki ASUS TUF B550PLUS'dan daha mı iyi bu anakart. 12400F yerine Ryzen 5600 olsa nasıl olur? Performansları aynı mı yoksa Ryzen mı iyi.
Peki hocam bu ikinci attığın anakart Micro ATX. Önceki normal ATX. İkisi arasında fark var mı? Hani performans olarak yoktur ama ileride parça ekleme vs olursa ne gibi şeylerden yoksun bırakır.
Cunku daha iyi VRM lerin heatspreader lari var, Arka IO da daha cok USB var, cift m2 slotu var.peki hocam bu ikinci attığın anakart micro atx. önceki normal atx. ikisi arasında fark var mı. hani performans olarak yoktur ama ilerde parça ekleme vs olursa ne gibi şeylerden yoksun bırakır.
hem daha küçük micro atx anakart hemde 150-200 lira daha pahalı nasıl oluyor bu iş
Yani 12400F islemciye 3 tane ekran karti takilacagini pek dusunmuyorum, bir şey olmaz ama tabii 5 tane PCI-e X16 slotu istiyorsan onceki onerdigimi de secebilirsin.
Ki sonra attigimin daha cok arkada USB portu var.
Cunku daha iyi VRM'lerin heatspreaderlari var, Arka IO da daha cok USB var, cift M.2 slotu var.
Anladım hocam yani ben bir tane ekran kartı takacagımve tek 500GB SSD ve bir de 1TB HDD düşünüyorum. Sen olsan ne yaparsın tavsiyen ne olur?