25000TL sistem toplama

Bütçe
25000
Teşekkür ederim.

Tam olarak hangi oyunları oynamayı hedefliyorsunuz, açıkçası hayran kaldım size

Yalnız monitör için ayrı bütçe mi ayıracaksın, ya da elinde mevcut monitörün mü var bilmiyorum. Ama böyle bir sistem topluyorsan 4K şart ya da en azından 2K.

i710700K alın X570 anakartdan 2080 Ti hemen hemen yeterli olacaktır. Çifr kanal 16x2 3200 MHz RAM ve M.2 1 TB bunlardan birkaçı olabilir

Yalnız monitör için ayrı bütçe mi ayıracaksın, ya da elinde mevcut monitörün mü var bilmiyorum. Ama böyle bir sistem topluyorsan 4K şart ya da en azından 2K.

Monitör için ayrı bir bütçe ayırdım, 2K 144 Hertz bandında bir şeyler bakacağım ama ilk önce sistemi netleştirmek istiyorum.
i710700K alın X570 anakartdan 2080 Ti hemen hemen yeterli olacaktır. Çifr kanal 16x2 3200 MHz RAM ve M.2 1 TB bunlardan birkaçı olabilir
i9 10900k neden önermiyorsunuz?

Teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

10900K al bu arada şuan 10. nesil intellerin üst segmentleri daha doğru düzgün çıkmış demek bile hata stok sıkıntısı var ve sadece saçma sapan kazık sitelerde satılıyor ki onlarda bile düzgün stok yok o yüzden biraz daha beklemekte baya fayda var özellikle 11. nesili kesinlikle beklemeni öneririm ve intel 10nm++ litografi, TSMC 7nm'sinden daha yoğun diye biliyorum yani 11. nesili kesin bekle ha eğer hayatta bekleyemem dersen en azından 10900K'nın daha fazla sitede satılmasını ve stoklara gelemsini bekle ekran kartı olarak bu bütçede 3000 serisini düşünmüyorum derseniz konunun troll olduğunu düşünmeye başlayacağım.

Tam olarak hangi oyunları oynamayı hedefliyorsunuz, açıkçası hayran kaldım size
Hasret kaldığım şuana kadar oynayamadığım tüm oyunları oynamayı planlıyorum ama gözüm Cyberpunk 2077 de.

Anlayabileceğimden biraz daha teknik bilgiler var. Ama zaten bütçemi 15 olsun yok yok 20 olsun hadi 25 olsun deyip sınırına dayandırdım daha fazlasını kesinlikle istemiyorum. 3000 serisi varsın kalsın kalmazsa bunu da aşacağına eminim.

Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (11. nesile geçersin diye idarelik koyuyorum zaten oyun için yeterli şimdilik.)
G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 F4-3600C16D-32GTZNC Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ( Ne kadar etki eder o da bir soru)
Şahsen ben şuan "illaki alacağım" dersen bile en azından diğer parçaları alır ama işlemci + ekran kartı olarak 10400F + 1650 super alır idare eder ilerde yükseltirdim monitör olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…