Fotoğrafını attığım 23000 TL civarı tutuyor 1TB SSD'ye ek olarak HDD alabilirsiniz.Eki Görüntüle 614361Eki Görüntüle 614362
İşlemcisiz çalışacağını sanmıyorum.
Pardon işlemciyi atmayı unutmuşum ama fiyat hala 23000 TL.
.![]()
Intel Core i9-9900K 3.6 GHz LGA1151 16 MB Cache 95 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core i9-9900K 3.6 GHz LGA1151 16 MB Cache 95 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Satın alımı yaptınızmı hangi sisteme karar VERDINIZ_.
Ben i7-10700K sistem kurdum. Bir bak istersen: Pc Toplama Sihirbazı
Tabi ki olabilir.Sizin için kaç yeterli ?Henüz satın almadım. Intel i9 10900K stoklarını bekliyorum. Öneriniz varsa açığım.
Çok teşekkür ederim. Sisteminiz gayet fikir verici oldu. Sanırım o kadar SSD ve HDD bana fazla. Biraz onlardan kısıp işlemciyi yüseltme niyetindeyim. Siz ne dersiniz?
Arkadaşlar merhaba. 25000 TL bütcem var. İçinde 2080 Ti Trio ve Intel i9 9900K veya i9 10900K olan bir sistem toplamak niyetindeyim. Bütçem yeterli olur mu? Kendi yaptığım piyasa araştırmalarına göre bütçe olarak bir miktar aşağıda kaldığımı görüyorum. Diğer aparatlar (anakart, RAM vs.) ne olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Diğer arkadaşlara da bir sormak lazım ben böyle topladım kötü parçaları söyleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.