Intel Core i9-9900K 3.6 GHz LGA1151 16 MB Cache 95 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Intel Core i9-9900K 3.6 GHz LGA1151 16 MB Cache 95 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Çok teşekkür ederim. Sisteminiz gayet fikir verici oldu. Sanırım o kadar SSD ve HDD bana fazla. Biraz onlardan kısıp işlemciyi yüseltme niyetindeyim. Siz ne dersiniz?
Henüz satın almadım. Intel i9 10900K stoklarını bekliyorum. Öneriniz varsa açığım.
Çok teşekkür ederim. Sisteminiz gayet fikir verici oldu. Sanırım o kadar SSD ve HDD bana fazla. Biraz onlardan kısıp işlemciyi yüseltme niyetindeyim. Siz ne dersiniz?
Arkadaşlar merhaba. 25000 TL bütcem var. İçinde 2080 Ti Trio ve Intel i9 9900K veya i9 10900K olan bir sistem toplamak niyetindeyim. Bütçem yeterli olur mu? Kendi yaptığım piyasa araştırmalarına göre bütçe olarak bir miktar aşağıda kaldığımı görüyorum. Diğer aparatlar (anakart, RAM vs.) ne olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.