Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
Hocam bütçem arttıkça yazdım ama en fazla 25000 olabilirdi ve oldu zaten daha da artmaz. 2 ay sonra alacağım sistemi. 2 ay sonra bir toplama daha açacağım teşekkürler.
Gigabyte X570 AORUS ULTRA AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
.
Bunlar arasından karar verin derim. Şu an X570-Enin stokları yok ama ben yine de koyayım dedim.
MSI MEG X570 Ace AMD X570 1866MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI MEG X570 Ace AMD X570 1866MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!