2500TL Bluetooth oyuncu fare önerisi

cilginlokmaci45

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 8GB
16GB RAM
2X500 GB SSD
İ3 10105F 3.70Ghz İşlemci
H410MH S2 Anakart
Bütçem 2500TL civarı. Kablosuz olması önemli, tabii gecikme de olabildiğince az olursa güzel olur. Marka tercihi olarak Razer olursa daha güzel olur ama olmazsa olmaz değil. Model olarak ise şimdilik aklımda Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed var bunun hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Deathaddler V2X HyperSpeed öleli yıllar oldu. Ayrıca Bluetooth ile oyun oynayamazsın özellikle rekabetçi oyunlar. Kablosuz farelerin kendi alıcıları ile oynarsın. Bu arada farenin Rampage olduğuna bakma sağlam çok kaliteli ürün.

Bu ürünü kulanıyorsunuz anladığım kadarıyla ne kadar süre geçti kullanmanı üzerinden?

Bir ay önce Deathadder V2X kullanıyordum. Şuanki parasını bence hak etmiyor. Onun yerine daha iyisini bulursun Wraith'e bak bence.

Hele ki Deathadder V2X bence çok ağır.

Bir ay önce DeathAdder v2X kullanıyordum. Şu anki parasını bence hak etmiyor. Onun yerine daha iyisini bulursun Wraith'e bak bence.

Hele ki DeathAdder v2X bence çok ağır.

Elim büyük hocam şu anki mouse DeathAdder kablolu. Kalitesi çok iyi 4 seneden fazla götürdü beni o yüzden razera biraz daha sıcak yaklaşıyorum.

Bu ürünü kulanıyorsunuz anladığım kadarıyla ne kadar süre geçti kullanmanı üzerinden?

Dünden beri kullanıyorum. He çok fazla mouse kullandığım için uzun haftalar kullanmama gerek olmuyor bir mouse kaliteli mi anlamak için piyasadaki farelerin yüzde 80'Lik kısmını kullandım resmen.

EMSTAR Kodu ile beraber alırsanız 2700TL gibi bir fiyata geliyor bu arada.

Elim büyük hocam şu anki mouse DeathAdder kablolu. Kalitesi çok iyi 4 seneden fazla götürdü beni o yüzden razera biraz daha sıcak yaklaşıyorum.
Evet benimde elim aynı şekilde büyük.

Mesela Deathadder'den Superlight 2'ye geçtim rahatlık konusunda pek bir fark olmadı.

Ama sağlamlık konusunda iyi bir marka rage geçirip elli kere kafa atmışlığım var.

Fakat ağır olduğu için biraz sıkıntı bana göre. Kaliteli bir Duracell pil alınca da ben para vermek istemiyordum şahsen.

Dünden beri kullanıyorum. He çok fazla mouse kullandığım için uzun haftalar kullanmama gerek olmuyor bir mouse kaliteli mi anlamak için piyasadaki farelerin yüzde 80'lik kısmını kullandım resmen.

Anladım hocam teşekkürler. Peki Razer'ın herhangi bir Bluetooth'lu faresini önerir misiniz fiyat fark etmeksizin? Yoksa kronik gibi bir durum mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…