2500TL Bluetooth oyuncu fare önerisi

Anladım hocam teşekkürler. Peki Razer'ın herhangi bir Bluetooth'lu faresini önerir misiniz fiyat fark etmeksizin? Yoksa kronik gibi bir durum mu var?

Bluetooth oyuncu faresi olmaz. Bluetooth ile kullanamazsın. Ama zaten senin bütçende sadece Razer Viper V3 HyperSpeed var alınabilir. Razer mouse olarak ama oda eline uyar mı bilmiyoum.

Evet benimde elim aynı şekilde büyük.

Mesela Deathadder'den Superlight 2'ye geçtim rahatlık konusunda pek bir fark olmadı.

Ama sağlamlık konusunda iyi bir marka rage geçirip elli kere kafa atmışlığım var.

Fakat ağır olduğu için biraz sıkıntı bana göre. Kaliteli bir Duracell pil alınca da ben para vermek istemiyordum şahsen.
Ağırlık konusunda pek sorun yaşayacağımı zannetmiyorum bileğimde zayıf değil. Kablo artık canımı sıkmaya başladı güzel bir değişiklik yapmak istiyorum. Pil konusu da ne sıklıkla değişim yapıyorsunuz?

Bluetooth oyuncu faresi olmaz. Bluetooth ile kullanamazsın. Ama zaten senin bütçende sadece Razer Viper V3 HyperSpeed var alınabilir. Razer mouse olarak ama oda eline uyar mı bilmiyoum.
Anladım dediğiniz şey razerdan bağımsız olarak bütün bluetootlu mouselar için o zaman.

Ağırlık konusunda pek sorun yaşayacağımı zannetmiyorum bileğimde zayıf değil. Kablo artık canımı sıkmaya başladı güzel bir değişiklik yapmak istiyorum. Pil konusu da ne sıklıkla değişim yapıyorsunuz?
Kullanıma ve pilin kalitesine bağlı. Yanlış hatırlamıyorsam beni bir hafta götürüyordu. Fakat ben neredeyse günün çoğu saatlerinde kullanıyordum.

Anladım dediğiniz şey razerdan bağımsız olarak bütün bluetootlu mouselar için o zaman.
Bluetoothlu olmuyor mouse kendi alıcısı var PC ile bağlantı sağlayan bluetooth'dan daha hızlı bi teknoloji.

Aynen ayrıca adaptörü oluyor kablosuz.

Kaliteli bir adaptör alsam masaüstü bilgisayara, güzel bir deneyim sunar mı Bluetooth? Oyunlar için vs.

Dongle'den bahsediyor. Dongle sayesinde 2.4G kullanıyorsunuz.

Araştırdım biraz ama o cihaz olmadan Bluetooth mouse kullanamam gibi gözüküyor. Bilgisayarım masaüstü bu arada.

Kaliteli bir adaptör alsam masaüstü bilgisayara, güzel bir deneyim sunar mı Bluetooth? Oyunlar için vs.

Araştırdım biraz ama o cihaz olmadan Bluetooth mouse kullanamam gibi gözüküyor. Bilgisayarım masaüstü bu arada.

Bluetooth dongle almana gerek yok zaten kablosuz oyuncu farelerinden o aparat çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı