2500TL Gamepad önerisi

Son düzenleme:
Bu bütçede niye Xbox 9.nesil'i düşünmüyorsun? Direk uyumlu PC'ye.
Yani 3000 civarı amazonda 2800 sanırım yani bu maksimum bütçem illa oraya çıkmaya gerek var mı yoksa daha ucuza işimi halledebilirmiyim diye çünkü bu ilk gamepad kullanışım olıcak profesyonel değilim sonuçta

Bu bütçede niye Xbox 9.nesil'i düşünmüyorsun? Direk uyumlu PC'ye.
Bide beğenmeyip Bi ay sonra tekrar klavyeye dönersem verdiğim para beni üzmesin diye

Yani 3000 civarı Amazon'da 2800 sanırım yani bu maksimum bütçem illa oraya çıkmaya gerek var mı yoksa daha ucuza işimi halledebilir miyim diye çünkü bu ilk gamepad kullanışım olacak profesyonel değilim sonuçta.

Profestonellikle bir alakası yok bence olayın 2.500'e kadar çıkabilirim demişsin 300-400 daha zorlayıp Xbox almak daha mantıklı geliyor bana açıkçası ama tabii tercih meselesi bir şey diyemem İtopya arada bir indirime sokuyor takip edebilirsin ben öyle almıştım 2.000 TL'ye Shadow sürümünü.

Profestonellikle bir alakası yok bence olayın 2.500'e kadar çıkabilirim demişsin 300-400 daha zorlayıp Xbox almak daha mantıklı geliyor bana açıkçası ama tabii tercih meselesi bir şey diyemem İtopya arada bir indirime sokuyor takip edebilirsin ben öyle almıştım 2.000 TL'ye Shadow sürümünü.
o fiyatlara düşerse xbox alırım ama bide ona alternatoif olarak 8bitdo öneriyolar ama onu bitürlü bulamadım onun hakkında ne düşünüyosunuz

bide xbox ın pilli olması bi düşündürüyor

O fiyatlara düşerse Xbox alırım ama bir de ona alternatoif olarak 8BitDo öneriyorlar ama onu bitürlü bulamadım onun hakkında ne düşünüyosunuz.

8 BitDo'yu ben aldıktan sonra keşfettim güzel gibi duruyor ama yine de Xbox gamepadin kalitesine yanaşabileceğini düşünmüyorum.

Bir de Xbox'ın pilli olması bir düşündürüyor.

Ben yanına şarj edilebilir pil ve istasyonunu da aldım şöyle söyleyim günde 2-3 saat oynuyorum haftada 1 şarj ediyorum öyle çok da bir sorun değil.

En iyisi bu:

Çok para harcamak istemiyorum dersen bu:

PC için 9. nesil almak mantıklı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı