2500TL güç kaynağı önerisi

yasarx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba bir elektrik sorunundan dolayı galiba kasanın güç kaynağı yandı. Güç kaynağına kabloyu taktığım gibi evin şalteri atıyor ve güç kaynağı tarafından bir ses geliyor prizle alakalı olduğunu düşünmüyorum aynı prizde farklı bir şey çalıştırdığımızda herhangi bir sorun olmuyor. Babam pazartesi kasayı bilgisayarcıya götüreceğini söyledi güç kaynağını yaptırabilirsem yaptıracağım yaptıramazam güç kaynağının yenisi alacağını söyledi. Bilgisayarcı kötü bir marka güç kaynağı önerirse diye bir güç kaynağı önerisine ihtiyacım var maksimum bütçem 2000-2500 arası bir fiyat yardımcı olursanız sevinirim.

Şu anki PSU: Game booster 600W 80 Plus güç kaynağı.
Ekran kartı: RX 6700.

Bilgisayarın şu anki işlemcisi: i3 12100F ileride i5 13400F yükseltmeyi planlıyorum yine 600W bir güç kaynağı almak mantıklı olur mu?

O PSU'yu yaptırmayın. Onu kullandığınız her saniye bir tehlike.

Bende bu güç kaynağını soracaktım ses olarak bir sıkıntı yaşar mıyım?

O PSU'yu yaptırmayın. Onu kullandığınız her saniye bir tehlike.

Forumda biraz daha gezindim ve bu markanın High Power Elite vs performance Gold kıyaslamasını gördüm. Performance Gold sertifika ve malzeme kalitesi olarak daha iyimiş sizce 400 TL'ye değer mi? performance Gold'un malzeme kalitesiyle aşağıdaki güç kaynakları kıyaslanabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı