Başlıkta da gördüğünüz gibi bütçem 2500TL. Yaklaşık 5 senedir Everest sgm X7 kullanıyorum. Biri 3 sene dayandı sonra bozuldu tekrar aynısından aldım. Neyse şimdi kablosuz güzel bir mouse almak istiyorum elim epey büyük palm grip tutuyorum. ASUS Gladius 3 aimpointi gördüm fiyatı 3.5k ama kampanyayla 2.5kya geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Gladius aimpoint 3'ün sağ kısmında ufak bir çıkıntı var parmak koymak için. Yıllardır Sgm X7 kullandığım için mantıklı geldi.
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...
Hocam bir baktım da, ölçüleri kenara bırakırsam dongle muhabbetini yeni duydum ve biraz düşündürdü açıkçası. Hem mouse alıcam hemde donglea ayrı ücret ödeyeceğim sanırım değil mi ? Mouseu max verimlilikle kullanmak istiyorsam bunu yapmam gerekli.
Hocam bir baktım da, ölçüleri kenara bırakırsam dongle muhabbetini yeni duydum ve biraz düşündürdü açıkçası. Hem mouse alacağım hem de donglea ayrı ücret ödeyeceğim sanırım değil mi? Fareyi Max verimlilikle kullanmak istiyorsam bunu yapmam gerekli.