2500TL kablosuz mouse önerisi

sametacavr

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi bütçem 2500TL. Yaklaşık 5 senedir Everest sgm X7 kullanıyorum. Biri 3 sene dayandı sonra bozuldu tekrar aynısından aldım. Neyse şimdi kablosuz güzel bir mouse almak istiyorum elim epey büyük palm grip tutuyorum. ASUS Gladius 3 aimpointi gördüm fiyatı 3.5k ama kampanyayla 2.5kya geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Gladius aimpoint 3'ün sağ kısmında ufak bir çıkıntı var parmak koymak için. Yıllardır Sgm X7 kullandığım için mantıklı geldi.

Görüntüsünü sevmedim açıkçası. Teşekkürler 🙏🏻

Hocam elin büyük diye söylemek istemedim ama eğer ölçüler tutuyorsa şunlara bakabilirsin.

Hocam elin büyük diye söylemek istemedim ama eğer ölçüler tutuyorsa şunlara bakabilirsin.
Hocam bir baktım da, ölçüleri kenara bırakırsam dongle muhabbetini yeni duydum ve biraz düşündürdü açıkçası. Hem mouse alıcam hemde donglea ayrı ücret ödeyeceğim sanırım değil mi ? Mouseu max verimlilikle kullanmak istiyorsam bunu yapmam gerekli.

Hocam bir baktım da, ölçüleri kenara bırakırsam dongle muhabbetini yeni duydum ve biraz düşündürdü açıkçası. Hem mouse alacağım hem de donglea ayrı ücret ödeyeceğim sanırım değil mi? Fareyi Max verimlilikle kullanmak istiyorsam bunu yapmam gerekli.

Scyrox'ta dongle yanında geliyor ve bu fiyatlarda en iyisi. Ürünün bilgi kısımından bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı