Yok hocam stokta değil, ama bekleyebilirim.
Tofu olani al geç.
Yok hocam stokta değil, ama bekleyebilirim.
Adam sana birşey dememiş zaten alınmaz kronik demiş.Dostum ben illa bu klavyeyi alacaksın demedim bunlarada bakabilirsin dedim sadece, kronik sorunları olabilir tabii ki, ama insanların hemen kötüleyip saçmalamaları kadar değişik bir şey yok "hocam o modellerin kronik sorunları var" deyip bırakmak yerine saçma saçma laflarla kendini savunmanda beni yarıyor, kullanıyorum ve hoşumada gidiyor klavye.
Kültleşmiş markalar 2 kat fiyat geçirince iyi olmuyor![]()
O fiyata değmez dediğim şey de o. G75 PRO gibi ürünler fiyatının üstünde kalitede.Fiyatına bir şey diymem haklısınız ama ekonomiden dolayı. Sonuçta ürünler yurt dışı'den geliyor sonuçta
Adam sana bir şey dememiş zaten alınmaz kronik demiş.
Fiyatına bir şey diymem haklısınız ama ekonomiden dolayı. Sonuçta ürünler yurt dışı'den geliyor sonuçta.
Dostum ben illa bu klavyeyi alacaksın demedim bunlarada bakabilirsin dedim sadece, kronik sorunları olabilir tabii ki, ama insanların hemen kötüleyip saçmalamaları kadar değişik bir şey yok "hocam o modellerin kronik sorunları var" deyip bırakmak yerine saçma saçma laflarla kendini savunmanda beni yarıyor, kullanıyorum ve hoşumada gidiyor klavye.
Fiyatına bir şey diymem haklısınız ama ekonomiden dolayı. Sonuçta ürünler yurt dışı'den geliyor sonuçta.
Aslında diğer önerilenler de yurt dışından geliyor hatta daha ucuza daha kaliteli şeyler sunuyorlar hatta baktığım birkaç klavyenin trdeki fiyatı yurt dışından bile daha ucuza geliyor SteelSeries Razer Logitech gibi markaların ismi olduğu için tuttuğuna geçirdiği bir gerçek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.