2500TL Klavye ve Mouse önerisi

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar sabırlı insan olmadığımdan dolayı en yakın yerde bütçeme uygun SteelSeries Rival 3 buldum. Çoğu kimse beğenmediğinden bende vazgeçtim. İnternetten alacağım. Trendyol ya da Hepsiburada sitesinden alacağım. Kablosuz daha iyi olur diye düşünüyorum ama pek önemli değil. Klavye mekanik olacak ve %60 klavye alacağım. Onun dışında mouse olarak bunu beğendim ama alınır mı? Bilmiyorum.

Klavye çok pahalıya kaçmak istemiyorum 1000 ila 2500 arası güzel var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sabırlı insan olmadığımdan dolayı en yakın yerde bütçeme uygun SteelSeries Rival 3 buldum. Çoğu kimse beğenmediğinden bende vazgeçtim. İnternetten alacağım. Trendyol ya da Hepsiburada sitesinden alacağım. Kablosuz daha iyi olur diye düşünüyorum ama pek önemli değil. Klavye mekanik olacak ve %60 klavye alacağım. Onun dışında mouse olarak bunu beğendim ama alınır mı? Bilmiyorum.

Klavye çok pahalıya kaçmak istemiyorum 1000 ila 2500 arası güzel var mıdır?

Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com bu klavyeyi tam 1 yıldır kullanıyorum Rainbow olduğu için tek renk ancak çok problem etmiyor beni RGB zorunluluğunuz yoksa alabilirsiniz. İncehesap'da güvenilirdir oradan aldım.

Hocam özellikle dedim trendyol ya da hepsiburada gibi sitelerden olsun dedim.

Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com bu klavyeyi tam 1 yıldır kullanıyorum Rainbow olduğu için tek renk ancak çok problem etmiyor beni RGB zorunluluğunuz yoksa alabilirsiniz. İncehesap'da güvenilirdir oradan aldım.
Hocam redragon baya beğeniliyor red switchden memnun musunuz? Yumuşak ve sessiz switch istiyorum. Bu zamana kadar membran kullandım.

@Shyquick neden, neden? Neden Amazon gibi müşterinin güvenini kazanmış bir yer değil? Z1 mouse Trendyol'da var oradan alın o zaman. Yanında Redragon K617 Fizz alın yine Trendyol'dan.

Hocam bende isterdim Amazon gibi sitelerden ancak babamın kartında internet alışverişine kapalı yani açmadı. İnternetten alışveriş yapmayız genelde. Bundan dolayı amcamın kartından sipariş edeceğim. Amcam da Trendyol ya da Hepsiburada gibi sitelerden alışveriş çok sık yapıyor.

Hocam attığınız mause mu daha iyi yoksa bu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı