2500TL mikrofonu iyi olan kulaklık önerisi

okan141411

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Sadece Online iş toplantıları için kullanacağım bir kulaklık arıyorum, müzik ve oyun için farklı kulaklıkları sahibim alacağım kulaklıktan tek beklentim online toplantılarda çok kaliteli mikrofon sesi sunması. Linux işletim sistemi ile kullanacağım için firmaların yayınladıkları uygulamaları kullanamayacağım ve mümkünse USB veya 3.5 jack olması daha stabil bir kullanım sunar diye düşünüyorum. Kulak üstü mikrofon çubuklu modeller öncelikli tercihim, şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

Şu an aklımda Corsair HS55 modeli bulunuyor, bu kulaklık hakkında da yorum alabilirim.

Merhaba,
Sadece Online iş toplantıları için kullanacağım bir kulaklık arıyorum, müzik ve oyun için farklı kulaklıkları sahibim alacağım kulaklıktan tek beklentim online toplantılarda çok kaliteli mikrofon sesi sunması. Linux işletim sistemi ile kullanacağım için firmaların yayınladıkları uygulamaları kullanamayacağım ve mümkünse USB veya 3.5 jack olması daha stabil bir kullanım sunar diye düşünüyorum. Kulak üstü mikrofon çubuklu modeller öncelikli tercihim, şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

Şu an aklımda Corsair HS55 modeli bulunuyor, bu kulaklık hakkında da yorum alabilirim.
Direk Cloud 3 al bence hs55 değil hs80 rakibi.

Merhaba,

İş içinse bunlardan lazım size Kulaklık Fiyatları - Epey - Sayfa 2

Merhaba,
Sadece Online iş toplantıları için kullanacağım bir kulaklık arıyorum, müzik ve oyun için farklı kulaklıkları sahibim alacağım kulaklıktan tek beklentim Online toplantılarda çok kaliteli mikrofon sesi sunması. Linux işletim sistemi ile kullanacağım için firmaların yayınladıkları uygulamaları kullanamayacağım ve mümkünse USB veya 3.5 jack olması daha stabil bir kullanım sunar diye düşünüyorum. Kulak üstü mikrofon çubuklu modeller öncelikli tercihim, şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

Hocam harici mikrofon alsanız diğer kulaklıklarınızla beraber o mikrofonu kullanırsınız. Tabii siz daha iyi bilirsiniz, karar sizin.

Direk Cloud 3 al bence hs55 değil hs80 rakibi.
hs55 ile mikrofon kalitesi aynı gibi duruyor, malzeme kalitesi açısından daha üstün mü acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında haklısınız en ucuz kulaklıklar bile işimi görebilecek seviyedeler ama artık kulaklık çöplüğüne döndüm :) kısa sürede mikrofonları boğuk ses vermeye başlıyor karşımdaki insanlar f16 uçururken konuşuyor gibi geliyor sesiniz diyorlar o yüzden kaliteli bir şey bakıyorum.
Hocam harici mikrofon alsanız diğer kulaklıklarınızla beraber o mikrofonu kullanırsınız. Tabii siz daha iyi bilirsiniz, karar sizin.
Bir tavsiyeniz var mıdır harici mikrofon konusunda, ses kartım bulunmuyor ve büyük bir mikrofon kullanmam da pek kullanışlı olmayacaktır belki yaka mikrofonu olabilir.

HS55 ile mikrofon kalitesi aynı gibi duruyor, malzeme kalitesi açısından daha üstün mü acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında haklısınız en ucuz kulaklıklar bile işimi görebilecek seviyedeler ama artık kulaklık çöplüğüne döndüm :) kısa sürede mikrofonları boğuk ses vermeye başlıyor karşımdaki insanlar F16 uçururken konuşuyor gibi geliyor sesiniz diyorlar o yüzden kaliteli bir şey bakıyorum.

Bir tavsiyeniz var mıdır harici mikrofon konusunda, ses kartım bulunmuyor ve büyük bir mikrofon kullanmam da pek kullanışlı olmayacaktır belki yaka mikrofonu olabilir.

Ne yazık ki size bir ürün öneremeyeceğim sadece mikrofon kalitesi istediğiniz için harici mikrofon daha iyi olur diye düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı