El boyutuda belirtirseniz sevinirim.2500TL mouse önerebilir misiniz? 3000TL'ye de cikabilirim. Claw tutuyorum.
El boyutuda belirtirseniz sevinirim.
Şuan 1700TL civarına geliyor bence o kadar bütçe arttirmadan alıp geçebilirsiniz.
buyuk bi elim var ama pencr sekline tutuyorumEl boyutuda belirtirseniz sevinirim.
Şuan 1700TL civarına geliyor bence o kadar bütçe arttirmadan alıp geçebilirsiniz.
Attığım iyidir hocam.buyuk bi elim var ama pencr sekline tutuyorum
Attığım iyidir hocam.
Gladius 3 aımpoınt niye önermedin? Sıkıntısı mı var?
![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
ASUS Promotion
promotion.asus.com
claw tutamam ki bunu obez bu mouseGladius 3 aımpoınt niye önermedin? Sıkıntısı mı var?
![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
ASUS Promotion
promotion.asus.com
Claw tutamam ki bunu obez bu mouse.
kral ben soyle bir soru sorayim sana, viper v3 shape bir mouse mi alayim yoksa superlight shape mi? aklimda 2 tane mouse var, elim de buyukturÖn yargımedimarktan DeathAdder V3 Pro'yu ve Viper V2 Pro'yu dene. DeathAdder V3 Pro Viper V2 Pro'dan daha iyi olursa Gladius 3 aımpoıntı. Viper V2 Pro daha iyi olursa M800 ultrayı al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.