2500TL red Switch TKL klavye önerisi

Galaxes

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben araştırdım fakat hala güzel bir model bulamadım çünkü çoğu TKL modelde multimedya tuşları yok. Olan modellerde de red Switch yok ya da herhangi bir sessiz Switch. Belki burada güzel öneriler bulurum. Multimedya tuşları olmazsa olmazım.

Multimedya tuşları yukarıdaki tuşlar herhalde hocam öyle biliyorum ondan bunu attım.

Hocam ben mesela tek tuşla ses açma kapama tuşları olan klavyelerden bahsediyorum mesela Razer Cynosa v2. Sizin dediğiniz fn tuşuna basarak oluyor.

İki klavyede çok güzel fakat K70 TKL değil ve TKL olan modeli de red Switch değil. ROG STRIX modeli zaten mükemmel bir klavye fakat onun da multimedya tuşları yok. Teşekkürler hepinize cevaplarınız için.

Hocam ben mesela tek tuşla ses açma kapama tuşları olan klavyelerden bahsediyorum mesela Razer Cynosa v2. Sizin dediğiniz fn tuşuna basarak oluyor.

İki klavyede çok güzel fakat K70 TKL değil ve TKL olan modeli de red Switch değil. ROG STRIX modeli zaten mükemmel bir klavye fakat onun da multimedya tuşları yok. Teşekkürler hepinize cevaplarınız için.
ASUS rog strix multimedya tuşları içeriyor, özelliklerin de yazıyor. Multimedya dediğiniz ses açma kapama video ileri sarma vesaire gibi şeyler klavyede bulunuyor.

ASUS ROG STRIX multimedya tuşları içeriyor, özelliklerin de yazıyor. Multimedya dediğiniz ses açma kapama video ileri sarma vesaire gibi şeyler klavyede bulunuyor.

O dediğiniz FN tuşyla yapılıyor hocam ki bu genelde her klavyede var ben tek tuşla yapmaktan bahsediyorum mesa K70'teki gibi tek tuşla ileri geri ya da ses açma gibi. Asus ROG'da bunu göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı